Bookmarks

    Ο προπονητής Νίκος Πενταζίδης “χτίζει” με γοργούς ρυθμούς το ρόστερ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Α2 και από την ερχόμενη Τρίτη (24/8) οι παίκτες της θα μπούνε σε ρυθμούς προπονήσεων για το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην Ελευθερούπολη για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος και μία μέρα πριν θα κάνουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

     

    Έτσι να θυμίσουμε ότι, μετά τους Αριστοτέλη Ζαραϊδώνη, Χουάν Μπρουκς, Σπύρο Καψαλό και Βασίλη Ζαρκαδούλα, η Καβάλα ανακοίνωσε πρόσφατα και την απόκτηση του Αλέξανδρου Αγγελάκου και την παραμονή του Κώστα Αμπατζά.

    Ο Αμπατζάς ήταν ο πρώτος σκόρερ και πασέρ της Καβάλας την προηγούμενη χρονιά μετά την επανεκκίνηση της Α2. Ο 28χρονος πόιντ γκαρντ (1.87μ.) είχε 11,9 πόντους, 2,2 ριμπάουντ, 4,8 ασίστ και 1,2 κλεψίματα σε 28,9 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

    Ο Αγγελάκος (1994, 2μ.), από την άλλη, είχε λίγο χρόνο συμμετοχής στην Basket League με τον Κολοσσό. Στα έξι παιχνίδια που αγωνίστηκε με την ομάδα της Ρόδου, είχε συνολικά 10 πόντους, 0/3 δίποντα, 3/10 τρίποντα, 1/2 ελεύθερες βολές, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη σε 6,2 λεπτά κατά μέσο όρο.

     

    Η ανακοίνωση για τον Αγγελάκο:

    «Ο ΑΛΕΞ. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ είναι η νέα μεταγραφή της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ!!

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ καλώς ήρθες!! σου ευχόμαστε μια αγωνιστική με ΥΓΕΙΑ!!».

     

    Η ανακοίνωση για τον Αμπατζά:

    «ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ -KAVALA B.C Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΜΠΑΤΖΑΣ».

     

     

    86 Responses to “Ο προπονητής Νίκος Πενταζίδης “χτίζει” με πολύ γοργούς ρυθμούς το ρόστερ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας”