Bookmarks

    Ο       μεταγραφικός σχεδιασμός της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και τη συμμετοχή της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα της Α2, είναι σε εξέλιξη και ικανοποίηση επικρατεί από τις μέχρι τώρα κινήσεις.

     

    Να θυμίσουμε ότι στον πάγκο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο ο προπονητής Νίκος Πενταζίδης και σε εξέλιξη είναι η αναδιάρθρωση του ρόστερ της ομάδας σε σύγκριση πάντα με την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Ειδικότερα να τοκίσουμε ότι η ομάδα της Καβάλας μέχρι τώρα έχει προχωρήσει ήδη σε 5 προσθήκες καλαθοσφαιριστών αφού τον Αλέξη Ράπτη προσέθεσε στο ενεργητικό της η Καβάλα της τελευταίες ημέρες. Σίγουρα πρόκειται για μία αξιόλογη κίνηση, η οποία δυναμώνει την ομάδα στο «4». Πέρυσι ο Ράπτης αγωνίστηκε με επιτυχία και συνέπεια στον ΓΣ Ελευθερούπολης.

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας αναφέρει:

    -«Μια πολύ μεγάλη μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα μας η οποία ενισχύθηκε με τον πολύπειρο και ποιοτικό πάουερ φόργουορντ Αλέξη Ράπτη.

    Ο Κατερινιώτης αθλητής αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο με συνέπεια πάνω από μια δεκαετία, ενώ την περσινή σεζόν αποτέλεσε τον τρίτο σκόρερ της γειτονικής Ελευθερούπολης με 10 πόντους ανά παιχνίδι και δεύτερο στα ριμπάουντ με 4,6.

    Επίσης ήταν ο πρώτος μπλοκέρ της ομαδάς του (0,8) και ο δεύτερος σε ποσοστό στα δίποντα (61,4%), έχοντας και δυο double-double στο πρωτάθλημα».

     

    Από κει και πέρα από την ομάδα της Καβάλας αποκτήθηκαν και οι:

    Αριστοτέλης Ζαραϊδώνης από Δάφνη Δαφνίου – Guard – Ύψος: 1.98

    Βασίλης Ζαρκαδούλας από Εθνικό Πειραιώς – Guard – Ύψος: 1.95

    Juan Brooks από Αίαντα Ευόσμου – Guard – Ύψος: 1.90

    Σπύρος Καψαλός από ΑΕΕΠ Χαλκίδας – Guard – Ύψος: 1.87

     

    Στον αντίποδα, παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας αποτελούν οι Πάτρας (για ΓΣΕ), Καρακεχαγιάς (για ΓΣΕ), Χείλαρης (για Χαρίλαο Τρικούπη), Κασιούμης (Εθνικός Πειραιώς), Καραγιώργος (Μαχητές Πειραματικού), Βακουφτσής και Marusic.

     

    Η Ενεργειακή απέσυρε την

    χορηγία ονοματοδοσίας

    Τρία (3) χρόνια μετά την παρουσίασή στην Καβάλα, της συνεργασίας της Energean με την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας η Ενεργειακή απέσυρε την χορηγία ονοματοδοσίας της και σίγουρα η απόφαση της εταιρίας σχετίζεται με τα τεκταινόμενα στα Πετρέλαια της Καβάλας; Την εξέλιξη γνωστοποίησε η εταιρία με ένα λιτό e-mail της προς τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ζητώντας πλέον «να μη χρησιμοποιείται το όνομά της σε θέματα σχετικά με τις δραστηριότητες της ομάδας. Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει:

    -«Μετά την αποχώρηση του χορηγού ονοματοδοσίας, η ομάδα επανέρχεται στο ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΚΑΒΑΛΑ BC.

    Ο φετινός φιλόδοξος προγραμματισμός-σχεδιασμός μας, βασίζεται αποκλειστικά στις χορηγίες των ανώνυμων και επώνυμων τοπικών χορηγών, καθώς επίσης και στις χορηγίες των μελών μας και των παραγόντων της ομάδας.

    Ευχαριστούμε την Energean για την μέχρι σήμερα προσφορά της και της ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλές δουλειές».

    Comments are closed.