Bookmarks

    Βοήθεια εκγύμνασης με εργομετρικά τεστ προσέφερε στον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου ο Καβαλιώτης πρώην γυμναστής Πανθρακικού και Ξάνθης Τάσος Σιδερίδης. Να θυμίσουμε ότι ο καβαλιώτης γυμναστής Τάσος Σιδερίδης εργάστηκε στον ΑΟΞ για έξι χρόνια από το 2014-2020 και είναι κάτοχος πτυχίου UEFA Α’, έχει εργαστεί στον Πανθρακικό και ΟΦΗ επί θητείας Δερμιτζάκη.

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου αναφέρει τα εξής: 

    Ο έμπειρος γυμναστής Τάσος Σιδερίδης βρέθηκε χθες στις γηπεδικές εγκαταστάσεις μας και πραγματοποίησε τα Εργομετρικά Τεστ των παιχτών.

    Μια διαδικασία, τα αποτελέσματα της οποίας αποδεικνύονται χρήσιμο εργαλείο για τον Dimitris Magafinis στην μετέπειτα πορεία της προετοιμασίας των παιχτών του #ΜΕΓΑΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ . Ο #ΤάσοςΣιδερίδης έχει σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα το ποδόσφαιρο , είναι κάτοχος πτυχίου UEFA Α’ και βρίσκονταν στην οικογένεια της Α.Ο. Ξάνθης για έξι χρόνια από το 2014. Νωρίτερα είχε εργαστεί σαν προπονητής (Άρης Ζυγού, Πήγασος, Νέστος Χρ.), σαν βοηθός προπονητή και γυμναστής στην ομάδα της Καβάλας, στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης στις ομάδες: ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος, Πανθρακικός, ΟΦΗ.

    Να σημειώσουμε πως τα Εργομετρικά Τεστ είναι μια προσφορά από τον ίδιο προς την ομάδα μας τον #ΜΕΓΑ χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

    Ο ΜΕΓΑΣ τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του, η οποία είναι και αυτή ένα σημαντικό κομμάτι στην γενικότερη φετινή προσπάθεια της ομάδας».

     

    Comments are closed.