Bookmarks

    Παίκτης του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου θα είναι την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο ο τερματοφύλακάς Γιώργος Νομικός, που έλυσε την συνεργασία του με τον Άρη Αβάτου και βρήκε τον νέο σταθμό της ποδοσφαιρικής του πορείας.

     

    Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως ο Άρης Αβάτου έχει ήδη καλύψει την θέση του γκολκίπερ, με την συμφωνία με τον Koμοτηναίο Σίμο Συνοδινό και τον Ξανθιώτη Βαγγέλη Μπαμπούρη.

    ναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του ΜΑ Ορφανίου, αναφέρει τα εξής:

    -«Η ενίσχυση του ρόστερ έχει συνέχεια.
    Επόμενη μεταγραφική κίνηση του #ΜΕΓΑ_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ο Γιώργος Νομικός, ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και πέρσι αγωνίζονταν στην ομάδα του ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ με ένα από τα καλύτερα παθητικά σκορ στο πρωτάθλημα. Η Διοίκηση της ομάδας τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και επίτευξη των προσωπικών και συλλογικών στόχων!».

    Από κει και πέρα να θυμίσουμε ότι στην προσθήκη δυο ακόμη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών προχώρησε ο ΜΑ Ορφανίου. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον 29χρονο μέσο, Γκρέγκορι Τοπάλι, ο οποίος αποκτήθηκε από την Ελπίδα Σαπών αλλά και τον 20χρονο ακραίο αμυντικό, Λάζαρο Τελλίδη από τον Αετό Οφρυνίου.

    Βέβαια είναι γνωστό ότι ήδη ο ΜΑ Ορφανίου έχει ανακοινώσει τον Κώστα Σαλπιγγίδη από τον Αετό Οφρυνίου, τον Νίκο Παυλίδη από τον Αετό Οφρυνίου και τέλος τον Κώστα Παπαδόπουλο από την ομάδα του ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο.

     

    Την απόκτηση του Γιώργου Κωνσταντάρα

    ανακοίνωσε ο Νέστος Χρυσούπολης

    Την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Κωνσταντάρα ανακοίνωσε ο Νέστος την ώρα που η προετοιμασία της ομάδας της Χρυσούπολης είναι σε εξέλιξη από την προηγούμενη Δευτέρα. Να τονιστεί ότι ο 30χρονος έμπειρος ακραίος αμυντικός θα αγωνιστεί με τα χρώματα του Νέστου στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ενώ την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο ήταν στο ρόστερ της ομάδας του Πανδραμαϊκού. Θυμίζουμε παράλληλα ότι στο Νέστο Χρυσούπολης θα αγωνίζονται και την νέα αγωνιστική περίοδο οι, Τάσος Φραγκούλης, Βασίλης Δόντσος, Οδυσσέας Γεωργιάδης, Ντένιζ Μενίκου, Σπύρος Τσάκωνας, Βαγγέλης Μπαμπούρης, Ράμο Αρμάντο, Άκης Μπάμπουρας, Κώστας Μπουτζούρογλου, Σπύρος Κλοκίδης, ΑναστάσιοςΤζεράκης, Ίγκλις, Απόστολος Γαβριήλ, Χάρης Ρέπας, Γιώργος Μιχαηλίδης, Νάσος Αθανασίου, Γρηγόρης Παπαδόπουλος και Στέλιος Μπλιός.

     

    Comments are closed.