Bookmarks

    Στην παρουσίαση του νέου προπονητή των «Αργοναυτών» Σάκη Παπαβασιλείου κατά τη διάρκεια της επιλεκτικής, από πλευράς προσκλήσεων των εκπροσώπων του αθλητικού ρεπορτάζ, προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου προχώρησαν νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (25/8) οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα 1965, στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη».

     

    Στην συνέντευξη τύπου εκτός από τον προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου παραβρέθηκαν ο φερόμενος επενδυτής της ομάδας Alexander Haditaghi, ο τεχνικός διευθυντής, Ricky Gomes και τα υπόλοιπα μέλη της τεχνικής ηγεσίας.

    Να τονίσουμε ότι στις πρώτες δηλώσεις που έκανε ο νέος προπονητής του Α.Ο.Κ. Σάκης Παπαβασιλείου, κατέθεσε την αισιοδοξία ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στην Superleague 2 και πως άμεσα θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή, Ricky Gomeαs. Τόνισε ότι είναι μεγάλη ιμή για τον ίδιο που βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας της Καβάλας υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι στόχος του Α.Ο.Κ. είναι η καλή παρουσία στο νέο πρωτάθλημα ώστε να μπουν τα θεμέλια για την επόμενη χρονιά όπου η ομάδα θα διεκδικήσει την άνοδο της στην Superleague.

    Στην εξέλιξη της συνέντευξης τύπου τον λόγο πήρε ο φερόμενος επενδυτής της ομάδας Alexander Haditaghi ο οποίος δήλωσε πως όλο αυτό το διάστημα αντιμετώπισε δυσκολίες από ανθρώπους της πόλης οι οποίες έπαιξαν ρόλο στην καθυστέρηση της κατάθεσης των δικαιολογητικών. Παράλληλα κάλεσε όλους τους Καβαλιωτες, ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας να σταθούν δίπλα στην ομάδα και να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται.

    Τέλος ο φερόμενος επενδυτής της ομάδας Alexander Haditaghi, ανέφερε πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που θα βρεθεί δια ζώσης με τους ανθρώπους πόλης για αυτό το καλοκαίρι καθώς τις επόμενες ημέρες πρόκειται να αναχωρεί για επαγγελματικούς λόγους για την Ισπανία.

     

    Comments are closed.