Bookmarks

    Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Χρυσούπολης η ομάδα βόλεϊ Κ18 του ΑΟΚ, μετά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι αθλήτριες του, κατέκτησε το πρωτάθλημα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

     

    Ειδικότερα να τονίσουμε ότι η ομάδα Κ18 του ΑΟΚ, επικράτησε στον τελικό της Κυριακής 18 Ιουλίου, των Αμαζόνων Μαϊστρου με 3-2 και πήρε ταυτόχρονα το εισιτήριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Σε ότι έχει να κάνει με την εξέλιξη του παιχνιδιού να τονίσουμε ότι είχε δραματικό χαρακτήρα. Οι αθλήτριες του ΑΟΚ προηγήθηκαν με 2-0 επικρατώντας με 25-15 και 25-21 στα δυο πρώτα σετ της αναμέτρησης, βάζοντας ταυτόχρονα τις βάσεις για την κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης. Στην εξέλιξη της αναμέτρησης η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε αφού είχαμε την απάντηση από τις Αμαζόνες Μαϊστρου, στο 3ο και 4ο σετ όπου κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 επικρατώντας με 25-21 και στα δύο σετ, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να οδηγηθεί στο κρίσιμο τάι-μπρέικ.

    Εκεί πραγματικά η εξέλιξη του ήταν συγκλονιστική αφού η ομάδα της Αλεξανδρούπολης βρέθηκε μόλις μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου, όταν το σκορ έγινε 14-12. Όμως η ομάδα Κ18 του ΑΟΚ δεν είχε πει την τελευταία λέξη της και τα κορίτσια της διαθέτοντας τεράστια ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 14-14 και τελικά μετά από έναν συγκλονιστικό επίλογο να πάρουν το 5ο σετ και ταυτόχρονα την πολύ σπουδαία νίκη επικρατώντας με 18-16.

     

    Τα σετ: 15-25 (0-1), 21-25 (0-2), 25-21 (1-2), 25-21 (2-2), 16-18 (2-3)

     

    Έτσι η ομάδα της Καβάλας θα είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει πανάξια την Ένωση Θράκης Ανατολικής Μακεδονίας, στη Β’ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, που ξεκινά την επόμενη βδομάδα.

    Παράλληλα να τονίσουμε ότι η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης – Ανατολικής Μακεδονίας με ανακοίνωση της, μοίρασε τα συγχαρητήρια της σε όλες τις αθλήτριες για το όμορφο θέαμα που παρουσίασαν, τους προπονητές τους για την καθοδήγηση, τους συνοδούς, τους γονείς και τους φιλάθλους για την διαρκή ενθάρρυνση και το χειροκρότημα που απλόχερα χάρισαν στις προσπάθειες των κοριτσιών και εύχεται καλή συνέχεια στην ομάδα της Καβάλας. Επίσης η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης – Ανατολικής Μακεδονίας ευχαριστεί τους ανθρώπους του ΑΟ Χρυσούπολης, για την πολύτιμη βοήθειά τους στο οργανωτικό μέρος του τελικού.

    Comments are closed.