Bookmarks

    Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καβάλας «Ελευθέρια 2021» διοργανώθηκε στις 26 Ιουνίου στο Δημοτικό Κήπο το καθιερωμένο τουρνουά Rapid.

     

    Πρώτος νικητής με 6/6 αναδείχθηκε ο Μάρκος Καζάκος ενώ στην 2η – 3η θέση με 5/6 ισοβάθμησαν ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος και ο Μάριος Ντουμπουρίδης. Νικητές στις ειδικές κατηγορίες με 4/6 ήταν οι Γρηγόρης Καλαμούκος (1ος έφηβος), Δημήτρης Ηλιόπουλος (1ος παίδας), Βάλια Αποστολακάκη (1η γυναίκα), Μιχάλης Καρακασίδης (1ος παμπαίδας) και με 3,5/6 Μάγδα Μιχαηλίδου (1η νεάνιδα) και Αλεξάνδρα Μπιντίκη (1η κορασίδα).

    Στον Β’ Όμιλο (μέχρι 12 ετών) στην 1η – 2η θέση με 5/6 ισοβάθμησαν η Μαρία-Ραφαηλία Δεμιρτζόγλου και ο  Άγγελος Χάσπαρης ενώ 3η με 4/6 αναδείχθηκε η Δέσποινα Τζίμα και 8η με 3/6 η Αλεξάνδρα Σταματίου (1ο κορίτσι).

    Στον Γ’ Όμιλο (μέχρι 9 ετών) πρώτος με 6/6 αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Τολίκας. Στην 2η – 4η θέση με 4/6 ισοβάθμησαν οι Γιώργος Καμπερίδης, Γιάννης Αποστόλου, Νίκος Κατσούλης και 5η με 3,5/6 η Βασιλεία Μπιλικαΐδου (1ο κορίτσι).

     

    Ο ευρωβουλευτής Κ. Αρβανίτης

    προσκάλεσε το Σκακιστικό

    Όμιλο στο Ευρωκοινοβούλιο

    Στην λήξη των αγώνων Rapid «Ελευθέρια 2021» παραβρέθηκαν και έκαναν την απονομή των επάθλων στους νικητές ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης, η βουλευτής Τάνια Ελευθεριάδου, ο Αντιδήμαρχος Απόστολος Μουμτσάκης και ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Σωτηριάδης. Ο ευρωβουλευτής Κ. Αρβανίτης στο σύντομο χαιρετισμό του αφού συνεχάρη το Σκακιστικό Όμιλο για τη σημαντική δράση και τις διακρίσεις του, απηύθυνε μια πολύ σημαντική πρόσκληση ώστε αντιπροσωπεία του Συλλόγου να επισκεφθεί το Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο.

     

    Πανελλήνια Πρωταθλήματα

    Παίδων – Κορασίδων Κ16

    Τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων – Κορασίδων Κ16 διαχωρίστηκαν φέτος από τα υπόλοιπα Πρωταθλήματα (14-12-10-8) και διεξάγονται από 2 έως 8 Ιουλίου στην Πάτρα. Χρόνος για προκριματικούς αγώνες της ΕΣΣΑΜΘ δεν υπήρχε και αποφασίστηκε οι 2 θέσεις πρόκρισης να μοιραστούν με βάση το ΕΛΟ σε 2 αγόρια (Νίκος Κούτλας, Βαλέριος Νάσος) και 2 κορίτσια (Βάλια Αποστολακάκη, Ευαγγελία Δημάκη) ενώ συμμετέχουν και οι Δημήτρης Στεφάνου και Σταύρος Δημάκης.

     

    Εκλογή νέου Διοικητικού

    Συμβουλίου της ΕΣΣΑΜΘ

    Στις 27 Ιουνίου έγινε στην Καβάλα η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Από τα εγγεγραμμένα στο Μητρώο της ΓΓΑ 10 Σωματεία της ΕΣΣΑΜΘ με δικαίωμα ψήφου, παραβρέθηκαν αντιπρόσωποι 7 Σωματείων οι οποίοι ενέκριναν τον Απολογισμό του 2020 και την τροποποίηση του Καταστατικού και εξέλεξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

     

    Comments are closed.