Bookmarks

    Είναι θέμα χρόνου όπως όλα δείχνουν, προκειμένου η ΠΑΕ Καβάλα να ανακοινώσει τις πρώτες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που προέρχονται από το περυσινό ρόστερ της ομάδας και οι οποίοι θα συνεχίσουν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

     

    Μάλιστα θα πρέπει να τονίσουμε και σύμφωνα πάντοτε με τα λεγόμενα του προπονητή της ομάδας της Καβάλας Κώστα Ανυφαντάκη ότι στο νέο ρόστερ θα παραμείνουν 15 με 16 ποδοσφαιριστές

    Ένας από αυτούς και όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νεαρός ποδοσφαιριστής Κυριάκος Βακιρτζής ο οποίος δόθηκε δανεικός από τον Ορφέα Ελευθερούπολης ενώ βασικό μέλημα της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας σε συνεργασία με τη διοίκηση, είναι η ανανέωση εκείνων των ποδοσφαιριστών οι οποίοι αποτέλεσαν τον βασικό «κορμό» της ομάδας και αποτέλεσαν τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ανόδου, όπως είναι οι Γαβριηλίδης, Ορφανίδης, Καζαντζίδης και κάποιοι άλλοι.

    Στον αντίποδα να θυμίσουμε ότι επίσημα έχουν αποχωρήσει από το έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. και συμφώνησαν με άλλες ομάδες ο τερματοφύλακας Ηλίας Κυρίτσης καθώς και οι Χρήστος Κολλάς και Απόστολος Στίκας. Από εκεί και πέρα με το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου, ολοκληρώθηκε ο δανεισμός των Σταθάκη και Τενεκέ από την γειτονική ομάδα της Ξάνθης, με τους ιθύνοντες του Α.Ο.Κ. να είναι θετικοί προκειμένου να κρατήσουν στο ρόστερ τον Σταθάκη για τη θέση του τερματοφύλακα. Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης βρίσκεται ήδη στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη, ο σχεδιασμός της ομάδας της Καβάλας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα ενώ η προετοιμασία των «Αργοναυτών» για τη νέα αγωνιστική περίοδο αναμένεται να ξεκινήσει την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου και μάλλον θα γίνει επί Καβαλιώτικου εδάφους. Βέβαια είναι γνωστό ότι ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης έχει στα χέρια του μία λίστα με Έλληνες ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο των «Αργοναυτών», προκειμένου να αποκτηθούν και σύμφωνα με πληροφορίες μας οι συζητήσεις με κάποιους από αυτούς ήδη έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό.

    Από κει και πέρα να σημειώσουμε ότι μετά τις δοκιμές που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα, για την συγκρότηση της ομάδας Κ 19 της ΠΑΕ Καβάλα, υπάρχουν 3-4 νεαροί και ταλαντούχοι νεαροί παίκτες οι οποίοι ικανοποίησίν, άφησαν θετικές εντυπώσεις και όπως όλα δείχνουν θα αποκτηθούν και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές με τις ομάδες στις οποίες ανήκουν.

    .

    Comments are closed.