Bookmarks

    Σε όλους και σε όλα αναμένεται να αναφερθούν οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα 1965 κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 26 Ιουλίου στη 1 το μεσημέρι προκειμένου να ενημερωθεί ο φίλαθλος κόσμος σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την καβαλιώτικη ΠΑΕ.

     

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μία συνέντευξη τύπου η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΠΑΕ και η οποία αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Σ’ αυτήν θα παραβρεθούν όπως όλα δείχνουν οι τρεις μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ, Σωτήρης Δεληκάρης, Αντώνης Αντωνίου και Αντώνης Κατσαμακίδης, ο νομικός της σύμβουλος Χαράλαμπος Κουφατζής και ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου Πέτρος Πετρόπουλος.

     

    Στις 26 Σεπτεμβρίου

    η πρώτη σέντρα

    της Superleague 2

    Το πρωτάθλημα της Super League 2 θα διεξαχθεί  όπως είναι γνωστό συνολικά με 36 ομάδες, αλλά αντί η σέντρα να γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου τελικά πήρε μετάθεση. Συγκεκριμένα, η νέα ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Super League 2 είναι η 26η Σεπτεμβρίου εφόσον δεν δοθεί νέα παράταση. Μάλστα να τονίσουμε ότι από την πλευρά της η ΕΕΑ με έγγραφό της ζήτησε από τη διοργανώτρια να πάει πιο πίσω την έναρξη του πρωταθλήματος δύο εβδομάδες μετά. Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε παράταση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου των ΠΑΕ μέχρι τις 31 Αυγούστου αφού τόσοι πολλοί φάκελοι είναι αδύνατο να εξεταστούν εντός λίγων ημερών και κατά συνέπεια ήταν μονόδρομος η παράταση. Εάν λοιπόν, όλα πάνε καλά οι ομάδες θα μπουν από τις 26 Σεπτεμβρίου σε ένα πρωτάθλημα 34 αγωνιστικών. Από την 1η Σεπτεμβρίου και έπειτα η ΕΕΑ θα κληθεί να εξετάσει τους φακέλους για να διαπιστωθεί πόσες πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής. Από τον αριθμό αυτό θα εξαρτηθεί ο τρόπος διεξαγωγής, η σύνταξη της προκήρυξης και, φυσικά, η κλήρωση.

    Για το θέμα της αδειοδότησης, αποφασίστηκε να σταλεί έγγραφο στην Εκτελεστική Επιτροπή για τις ΠΑΕ που δεν πήραν άδεια και δεν πρόλαβαν τις ανανεώσεις συμβολαίων ως 30 Ιουνίου. Η απόρριψη φακέλων, άλλωστε, έγινε μεταγενέστερα και οι ομάδες δεν γνώριζαν την έκβαση. Θα ζητηθεί, λοιπόν, να δοθεί παράταση μόνο για τις ανανεώσεις.

    Comments are closed.