Bookmarks

    Η ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα 1965 έδωσε στη δημοσιότητα δελτίο τύπου προκειμένου να ευχαριστήσει το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕ Ποντίων Κοζάνης για την άριστη φιλοξενία στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Football League.

     

    Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου της ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα 1965: «Ήταν δίχως άλλο η καλύτερη φιλοξενία που είχε η ομάδα μας, σε εκτός έδρας παιχνίδι στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της της Football League».

     

    Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα 1965

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 1965, αναφέρει τα εξής:

     

    -«Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕ Ποντίων Κοζάνης για την άριστη φιλοξενία, στο μεταξύ μας παιχνίδι την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 στο πλαίσιο της 15ης  αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Football League. Μία ομολογούμενους άψογη από κάθε πλευρά φιλοξενία, από ανθρώπους οι οποίοι «κοσμούν» στην κυριολεξία το ελληνικό ποδόσφαιρο και συμβάλλουν σε μέγιστο βαθμό στην πραγματική αναβάθμιση του.

    Εμείς, στην Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 ειλικρινά αισθανόμαστε την ανάγκη, βλέποντας τέτοιους ανθρώπους που υπηρετούν το ποδόσφαιρο να προσφέρουν απλόχερα την εκτίμηση και την φιλοξενία τους, στον αντίπαλο τους μόνο για 90 λεπτά μέσα στις τέσσερις (4) γραμμές, ότι έτσι το ποδόσφαιρο μπορεί και πρέπει να πάει μπροστά. Ήταν δίχως άλλο η καλύτερη φιλοξενία που είχε η ομάδα μας, σε εκτός έδρας παιχνίδι στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της της Football League.

    Πίστη μας είναι ότι οι άνθρωποι -παράγοντες, της ΑΕ Ποντίων Κοζάνης, θα πρέπει να έχουν τον απαιτούμενο σεβασμό όλων μας, κυρίως όμως να τυγχάνουν της ανάλογης συμπαράστασης των θεσμικών παραγόντων γενικότερα του ποδοσφαίρου μας και των κοινωνιών που δραστηριοποιούνται ειδικότερα, ώστε να μην νοιώσουν ποτέ ότι είναι μόνοι τους.

    Πολλά μπράβο σε όλους σας και πολλά ευχαριστώ, από έναν ποδοσφαιρικό οργανισμό, όπως είναι η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 η οποία στηρίζει κάθε ενέργεια της μέχρι τώρα, στο ήθος και στην αξιοπρέπεια κάτι το οποίο έμπρακτα έχει αποδείξει όποτε χρειάστηκε».

     

    Comments are closed.