Bookmarks

    Το Μαρούσι χρειάστηκε δύο παρατάσεις για να καταβάλει την Ελευθερούπολη με 106-102 και να προκριθεί στους τελικούς των playoffs της Α2 των ανδρών, σε ένα δραματικό παιχνίδι,  με ένταση, πολλές συγκινήσεις  και πολλές αποβολές. 

     

    Εκείνο το οποίο πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι πιο συναρπαστικό παιχνίδι της χρονιάς έγινε στην Ελευθερούπολη, όπου το Μαρούσι χρειάστηκε δύο παρατάσεις, προκειμένου να καταβάλει την Ελευθερούπολη με 106-102 και να πάρει την πρόκριση με 3-0 νίκες στην τελική φάση των playoffs της Α2. Μπορεί η ομάδα του Αμαρουσίου να ήταν μπροστά στο σκορ σχεδόν στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά το σίγουρο είναι ότι το συγκρότημα του Κυριάκου Παπαδόπουλου έπαιξε με πάθος και δύναμη και σίγουρα άξιζε καλύτερης τύχης. Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να τονιστεί είναι το ότι ο ΓΣ Ελευθερούπολης μπορεί να εντός έδρας να έχασε από το Μαρούσι και να τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας της Α2 αλλά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του, το συγκρότημα του Κυριάκου Παπαδόπουλου σε μία εντυπωσιακή χρονιά μόνο με επιτυχίες και φυσικά άξια πολλών συγχαρηηρίων.
    Διαιτητές: Πουρσανίδης Κ.-Λόρτος-Παπαθανασίου
    Δεκάλεπτα: 18-23, 38-45, 57-65, 79-79 (κ.α.), 91-91 (1η παρ.), 102-106
    ΓΣ Ελευθερούπολης (Παπαδόπουλος): Παπασάβογλου, Μπάτσος, Τσιλούλης , Τσουμάνης , Ράπτης , Ερμείδης , Χαρίτογλου, Δημάκος , Χάλαρης , Νίκου.
    Μαρούσι (Σκαραφίγκας): Τσιότρας , Στασινός , Παπαγιάννης, Ξύδας 5 (1), Σουρλής, Προίσκος , Κανέλλης, Χατζηδάκης , Παπαγεωργόπουλος , Αρνόκουρος , Δούκας, Γκαγκαλούδης.

     

     

    Comments are closed.