Bookmarks

    Δύο αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος του βορείου ομίλου της  Football League, ο Α.Ο.Κ. που μαθηματικά εξασφάλισε την άνοδο του, θα υποδεχθεί την Κυριακή (20/6) στις 5 το απόγευμα, τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Ανθή Καραγιάννη» με στόχο τη νίκη για να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

     

    Πρόκειται για μία αναμέτρηση-ντέρμπι για το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη το οποίο θα επιδιώξει να πάρει τους τρεις  βαθμούς της νίκης σε ένα παιχνίδι όπου κίνητρο θα είναι το γόητρο. Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι η ομάδα της Καβάλας κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου θα αγωνιστεί ελευθέρα και χωρίς άγχος θέλοντας να συνδυάσει την κατάκτηση μίας ακόμη νίκης παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Την ίδια ώρα να αναφέρουμε ότι η ικανοποίηση είναι δικαιολογημένη η οποία επικρατεί εντός και εκτός των αποδυτηρίων των «Αργοναυτών» αφού ο βασικός στόχος της ανόδου έχει επιτευχθεί με τον πλέον λαμπρό τρόπο και το σίγουρο είναι ότι η κατάκτηση της πρώτης θέσης θα αποτελέσει το «κερασάκι της τούρτας» στην μεγάλη φετινή επιτυχία. Δυστυχώς όμως όπως τονίζεται στο δελτίο τύπου της ΠΑΕ Καβάλα «σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι, όπως αυτό με την ΠΑΕ Ολυμπιακό Βόλου,  στο «Ανθή Καραγιάννη» το τελευταίο στην έδρα μας για φέτος, δεν μας επιτρέπει λόγω των υγειονομικών μέτρων που λαμβάνονται για την καταπολέμηση της πανδημίας, να ανοίξουμε όλες τις θύρες του σταδίου προκειμένου να φιλοξενήσουμε τους χιλιάδες φιλάθλους μας. Αντίθετα δικαίωμα εισόδου στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» θα έχουν μόνοι εκείνοι που θα αναφέρονται στις σχετικές λίστες όπως άλλωστε προβλέπεται από τους υγειονομικούς κανόνες».

     

    Χωρίς τον αρχηγό Βασίλη Γαβριηλίδη

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να σημειώσουμε ότι ένα βασικό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Κώστας Ανυφαντάκης για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου αφού δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον αρχηγό της ομάδας Βασίλη Γαβριηλίδη ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και την ποινή της μίας αγωνιστικής θα την εκτίσει στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

     

    Στον Απόλλων Σμύρνης  ο Ηλίας Κυρίτσης

    Μπορεί ο Απόλλων Σμύρνης να ανακοίνωσε την αποδέσμευση 15 παικτών όμως την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι συμφώνησε με τον υψηλόσωμο τερματοφύλακα, Ηλία Κυρίτση, ο οποίος ξεχώρισε φέτος στη Φούτμπολ Λιγκ κάτω από τα δοκάρια της Καβάλας ο οποίος πριν από τον Α.Ο.Κ., έπαιξε σε Ιωνικό, Ατρόμητο και Κηφισιά και όπως όλα δείχνουν  “κατηφορίζει” ξανά στην Αθήνα για λογαριασμό του Απόλλωνα και πλέον αποτελεί παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό των «Αργοναυτών».

    Comments are closed.