Bookmarks

    Archive for 18 April 2021

    Πολύ φτωχός, με μία νίκη και 2 ήττες, ήταν ο απολογισμός των τριών ομάδων του νομού Καβάλας στις αναμετρήσεις που έδωσαν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αφού μόνο ο Αετός Οφρυνίου «γεύτηκε» την χαρά της νίκης την ώρα που Νέστος Χρυσούπολης και ΜΑ Ορφανίου γνώρισαν ήττες.

     

    Ειδικότερα θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Αετός Οφρυνίου ήθελε πάση θυσία τους 3 βαθμούς της νίκης στο γήπεδο του, με αντίπαλο την ΑΕ Αμπελοκήπων για να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου και οι παίκτες του Δημήτρη Μαγκαφίνη παίζοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του ματς, ήξεραν τι ζητούσαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, παρουσιάστηκαν αποτελεσματικοί, φτάνοντας πολύ δίκαια και άνετα στη νίκη με σκορ (4-0) με τέρματα των Τσίλογλου και Σαλπιγγίδη, Παυλίδη (2).

    Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ο Α.Ο.Κ. διασκέδασε την ήττα μέσα στην Τρίγλια, αφού ξέσπασε στην κυριολεξία σε βάρος της ΑΕΠ Κοζάνης στο ματς που έδωσε στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», παίρνοντας πολύ εύκολα τη νίκη με το εντυπωσιακό σκορ (5-1).

     

    Μία νίκη η οποία δικαιώνει τις προσδοκίες αλλά και την εντυπωσιακή εμφάνιση των παικτών του Κώστα Ανυφαντάκη οι οποίοι έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στην ΑΕ Ποντίων Κοζάνης που παρουσίασε πολλά κενά και αδυναμίες σε όλες τις γραμμές.

     

    Αποτελεσματικός και

    εύκολα ήρθε η 5η νίκη