Bookmarks

    Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ο Α.Ο.Κ. διασκέδασε την ήττα μέσα στην Τρίγλια, αφού ξέσπασε στην κυριολεξία σε βάρος της ΑΕΠ Κοζάνης στο ματς που έδωσε στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», παίρνοντας πολύ εύκολα τη νίκη με το εντυπωσιακό σκορ (5-1).

     

    Μία νίκη η οποία δικαιώνει τις προσδοκίες αλλά και την εντυπωσιακή εμφάνιση των παικτών του Κώστα Ανυφαντάκη οι οποίοι έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στην ΑΕ Ποντίων Κοζάνης που παρουσίασε πολλά κενά και αδυναμίες σε όλες τις γραμμές.

     

    Αποτελεσματικός και

    εύκολα ήρθε η 5η νίκη

    Ήταν η 5η νίκη για την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη, που προχώρησε σε κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του βορείου ομίλου της Football League, οι παίκτες του οποίου παρουσιάστηκαν πολύ πειθαρχημένοι, έπαιξαν πολύ προσεκτικά, ήταν σοβαροί και ιδιαίτερα παραγωγικοί με αποτέλεσμα εύκολα να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη. Άλλωστε μετά την ήττα στην Τρίγλια για τον Α.Ο.Κ. δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη κόντρα στην ΑΕΠ Κοζάνης προκειμένου οι «Αργοναύτες» να συνεχίσουν να βρίσκονται στο ρετιρέ της βαθμολογίας ενός πρωταθλήματος το οποίο όσο κυλάει τόσο το ενδιαφέρον όλο και περισσότερο αυξάνεται. Γεγονός πάντως είναι ότι ο Α.Ο.Κ. παίζοντας ποδόσφαιρο αξιώσεων, έχοντας καλή κυκλοφορία των κινήσεων και πνεύμα δημιουργικό στο επιθετικό κομμάτι έφτασε δίκαια στην κατάκτηση του τρίποντου που τόσο πολύ ήθελε. Το οποίο μάλιστα να τονίσουμε ότι εκτός από τα οφέλη σε επίπεδο βαθμολογικής συγκομιδής θα παίξει σημαντικό ρόλο και σε επίπεδο ψυχολογικής τόνωσης αφού για τον Α.Ο.Κ. ακολουθεί μία εβδομάδα μετά το σπουδαίο εντός έδρας ντέρμπι με τη Βέροια. Ήταν μία πολύ άνετη νίκη για τον Α.Ο.Κ. ο οποίος «καθάρισε» από πολύ νωρίς ειδικότερα από το πρώτο 15λεπτο και πολύ εύκολα το παιχνίδι μετατρέποντας το υπόλοιπο του σε μία τυπική διαδικασία.

     

    Το χρονικό του παιχνιδιού

    Στο 11’ του παιχνιδιού είχαμε την πρώτη καλή ευκαιρία αφού οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ όταν ο Γαβριηλίδης με σουτ διαμόρφωσε το (1-0). Στο 15’ η ομάδα του Κώστα Ανυφσντάκη πανηγύρισε την επιτυχία του δεύτερου τέρματος όταν ο Ορφανίδης εκτελώντας απευθείας το φάουλ που κέρδισε ο Α.Ο.Κ. λίγο έξω από την αντίπαλη μεγάλη περιοχή, με εξαιρετικό τρόπο σημάδεψε σωστά γράφοντας το (2-0). Και χωρίς να φτάνουν τα 2 γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο για τους «Αργοναύτες», το κακό «τρίτωσε» για τους φιλοξενούμενους στο 29’ όταν ο Κολλάς με σουτ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα γράφοντας το (3-0). Στο 38’ από την έξοχη κάθετη πάσα του Ορφανίδη, ο Κόκκορης βγήκε μόνος του απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και με υποδειγματικό πλασέ διαμόρφωσε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο το (4-0). Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο 58’ και σε μία φάση διαρκείας με το πλασέ του Βοριαζίδη μείωσαν σε (4-1). Τέλος στο 84’ από την πάσα του Μελισσόπουλου, ο Κολλάς προ κενής εστίας με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (5-1).

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Στην αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με την ΑΕΠ Κοζάνης διαιτητής ήταν ο Αλέξανδρος Δραγάτης από την Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής και βοηθοί του, οι Νικόλαος Τοροσιάδης και Αργύριος Νταβέλας από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας. Μπροστά τους οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίσθηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Καβάλα (Κώστας Ανυφαντάκης):  Kυρίτσης, Καζαντζίδης, Γιαλαμούδης (68’ Κολλαράς), Στίκας (68’ Παντεκίδης), Τενεκές, Γαβριηλίδης (51’ Γεωργακόπουλος), Κόκκορης (51’ Μελισσόπουλος), Κέρθι, Κολλάς, Ορφανίδης (57. Θωμαϊδης), Αδαμάκης.

     

    ΑΕΠ Κοζάνης (Ρόμαν Ναντβόρνικ): Ψαρράς, Τρομπούκης, Τσικόπουλος (74’ Εχμαλοτίδης), Κοτταρίδης (59’ Τσιάρας), Καραγιαννίδης, Ντούκα, Λι (74’ Βοριαζίδης), Νικολίτσας, Βοριαζίδης, Παπαδόπουλος (59’ Τσελεπής), Φωλίνας.

    Τα παραλειπόμενα

    της αναμέτρησης

    *** Συνολικά στη διάρκεια της αναμέτρησης η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη κέρδισε τέσσερα (4) κόρνερ ενώ από την άλλη πλευρά τα κερδισμένα κόρνερ για την ομάδα της Κοζάνης ήταν τρία (3).

    *** Πολύ ιδανικές ήταν οι καιρικές συνθήκες στη διάρκεια του παιχνιδιού, πολύ κατάλληλες για τις δύο αντίπαλες ομάδες.

     

    Τα αποτελέσματα – 6η αγωνιστική

    Συνοπτικά τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στον βόρειο όμιλο της Football League είναι τα εξής:

    Βέροια – Θεσπρωτός 4-1

    Καβάλα – ΑΕΠ Κοζάνης 5-1

    Ολυμπιακός Βόλου – Πανσερραϊκός 0-1

    Πιερικός – Τρίγλια 2-0

    Αλμωπός Αριδαίας – Απόλλων Πόντου 3-1

     

    Comments are closed.