Bookmarks

    Σε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι, βγαλμένο από τα παλιά, στο ντέρμπι κορυφής του βορείου ομίλου της Football League, για την 7η αγωνιστική , ο Α.Ο.Κ. το Σάββατο (24/4) στις 12 το μεσημέρι, θα υποδεχθεί τη Βέροια στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

     

    Το παιχνίδι δυστυχώς θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες λόγω της πανδημίας αλλά να σημειώσουμε ότι θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ3 και σίγουρα θα καθηλώσει τους φιλάθλους στις μικρές οθόνες αφού το βαθμολογικό ενδιαφέρον του είναι τεράστο. Δίχως άλλο είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο, με το βαθμολογικό ενδιαφέρον να είναι στα ύψη ανάμεσα στον Α.Ο.Κ. και τη Βέροια που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν μέχρι το τέλος. Μία ακόμη ιδιαιτερότητα του μεγάλου ντέρμπι όπως είναι γνωστό, αποτελεί η επιστροφή του προπονητή Παύλου Δερμιτζάκη στον στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» αυτήν την φορά όμως ως αντίπαλος της ομάδας της Καβάλας. Σε αγωνιστικό επίπεδο να σημειώνουμε ότι η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη που προετοιμάστηκε τις προηγούμενες ημέρες όσο καλύτερα γίνεται, θα υποδεχθεί τη Βέροια, πανέτοιμη από κάθε πλευρά, χωρίς προβλήματα και κυρίως με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, στην προσπάθεια που θα καταβάλουν οι παίκτες του για την κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης.

     

    Oι διαιτητές

    της 7ης αγωνιστικής

    Η ΕΠΟ όρισε τις διαιτητικές τριάδες για την 7η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Football League και στο μεγάλο κορυφής που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ανάμεσα σε Α.Ο.Κ. και Βέροια, διαιτητής ορίστηκε ο Χρήστος Βεργέτης από την Ε.Π.Σ. Αρκαδίας με βοηθούς τον Δημήτρη Βεργέτη και τον Νικόλαο Σάββα από την Αργολίδα και τις Σέρρες αντίστοιχα.

     

    Αναλυτικά τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Football League και οι διαιτητές που ορίστηκαν έχουν ως εξής:

     

    Καβάλα-Βέροια

    Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)

    Βοηθοί: Βεργέτης (Αργολίδας)-Σάββας (Σέρρων)

     

    Θεσπρωτός-Ολυμπιακός Βόλου

    Διαιτητής: Μπαϊλής (Πρέβεζας)

    Βοηθοί: Μπαλιάκας (Κοζάνης)-Φραγκούλης (Πρέβεζας)

     

    Π.Ο Τρίγλιας-Απόλλων Πόντου

    Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Ξάνθης)

    Βοηθοί: Τσακίρης (Δράμας)-Καραγιάννης (Θράκης)

     

    Πανσερραϊκός-Αλμωπός Αριδαίας

    Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς)

    Βοηθοί: Φράγιος (Μακεδονίας)-Κουβαλάκης (Δράμας)

     

    ΑΕΠ Κοζάνης-Πιερικός

    Διαιτητής: Καλατζής (Θεσσαλίας)

    Βοηθοί: Μανασής (Τρικάλων)-Αναστασίου (Θεσσαλίας)

     

    Comments are closed.