Bookmarks

    Με το πολύτιμο «τρίποντο» στις αποσκευές του επέστρεψε στην βάση του Α.Ο..Κ. από την Ηγουμενίτσα μετά το σπουδαίο διπλό που πήρε σε βάρος του Θεσπρωτού με σκορ (0-1) για την 2η αγωνιστική της Football Leage.

     

    O A.O.K. στάθηκε καλύτερα από τον αντίπαλο το στο γήπεδο, έπαιξε πολύ έξυπνα και δίκαια πήρε την πολυπόθητη νίκη. Να τονίσουμε ότι το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο αφού οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν πολύ προσεκτικές κυρίως στο αμυντικό κομμάτι με αποτέλεσμα η ποιότητα του ματς και το θέαμα δεν κινήθηκε σε πολύ καλά επίπεδα. Σε κάποιες περιπτώσεις οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές στο ενεργητικό τους ενώ από την πλευρά της η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη κατά διαστήματα διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχε καλή οργάνωση σε όλες τις γραμμές και με την σοβαρότητα που την διέκρινε κατάφερε να πάρει ένα πολύτιμο «τρίποντο» και μάλιστα σε μία έδρα πολύ σκληροτράχηλη.

     

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 16’ για τους γηπεδούχους όταν ο Κωνσταντίνου εκτέλεσε φάουλ, ο Σταυρίδης έπιασε σουτ, η μπάλα σταμάτησε στον Καζαντζίδη και ακολούθως είχαμε νέο σουτ του Ραμίρεζ που αλλοιώθηκε και μπλόκαρε ο Κυρίτσης. Στο 26’ ο Ορφανίδης εκτέλεσε φάουλ ο Γαβριηλίδης έπιασε καρφωτή κεφαλιά αλλά πάνω στην γραμμή έδιωξε την μπάλα ο Σταυρίδης σε μία πολύ καλή στιγμή για τους «Αργοναύτες». Όμως στο 36’ ο Α.Ο.Κ. πήρε κεφάλι στο σκορ όταν από την σέντρα του Κόκκορη, ο Βαλαβανόπουλος μέσα από την μεγάλη περιοχή του Θεσπρωτού, με σουτ διαμόρφωσε το (0-1). Στο 47’ οι γηπεδούχοι ήταν άτυχοι όταν με δυνατό σου ο Γώγος έστειλε η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της Καβάλας ενώ στο 67’ είχαμε το τετ α τετ του Μελισσόπουλου με τον Κίναλη αλλά την τελευταία στιγμή ο Ζούρκος έβαλε τέλος σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα του. Στο 71’ μετά την σέντρα του Γαβριηλίδη την καρφωτή κεφαλιά του Βαλαβανόπουλου εξουδετέρωσε ο Κυρίτσης και στο 80’ ο Κυρίτσης εξουδετέρωσε το επικίνδυνο σουτ του Καζαντζίδη. Τέλος στο 90’ οι αμυντικοί του Θεσπρωτού πάνω στη γραμμή απομάκρυναν την μπάλα στην προσπάθεια του Αδαμάκη.

    Τέλος να σημειώσουμε ότι τέσσερα ήταν τα νέα πρόσωπα στο αρχικό του σχήμα (Γώγος Α., Ζιώγας, Πούφλης, Γκανσιέρ) που παρατάχθηκε ο Θεσπρωτός σε αντίθεση με τους φιλοξενουμένους όπου υπάρχει μόνο μια αλλαγή, αυτή του Χρήστου Κολλά (ήταν προληπτικά στον πάγκο) αφού ο Βαλαβανάπουλος πήρε τελικά φανέλα βασικού.

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής στην αναμέτρηση του Θεσπρωτού με τον Α.Ο.Κ. για την 2η αγωνιστική ήταν ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης της Ε.Π.Σ. Ηπείρου και βοηθοί του οι κ.κ. Θανασιάς (Ε.Π.Σ. Ηπείρου)-Φραγκούλης (Ε.Π.Σ. Πρέβεζας/Λευκάδας). Τέταρτος διαιτητής ήταν ο κ. Μπαΐλης της Ε.Π.Σ. Πρέβεζα/Λευκάδας και παρατηρητής της αναμέτρησης ο κ. Κούλιας της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας. Μπροστά τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

    Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κίναλης, Ζούρκος, Κωνσταντόπουλος,  Σταυρίδης, Γκανσιέρ (77’ Διγόζης), Ζιώγας, Ραμίρεζ, Κωνσταντίνου (77’Σαραντίδης), Πατσέκο, Πούφλης (24’ Καζβιρόπουλος), Γώγος (65’ Πέντσας).

     

    Καβάλα (Κώστας Ανυφαντάκης): Kυρίτσης, Καζαντζίδης (90’ Γεργακώπουλος) Κολλαράς, Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Θωμαϊδης, Ορφανίδης (82’ Τενεκές), Παπαδόπουλος (56’ Κέρθι), Βαλαβανόπουλος (82’ Αδαμάκης), Κόκκορης (65’ Μελισσόπουλος).

     

    Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

    Συνοπτικά τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που έγιναν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Football League είναι τα εξής:

    Θεσπρωτός – Καβάλα 0-1

    Βέροια – Απόλλων Πόντου 1-0

    ΠΟ Τρίγλιας – Αλμωπός Αριδαίας 1-1

    Πανσερραϊκός – Πιερικός 2-0

    ΑΕΠ Κοζάνης – Ολυμπιακός Βόλου 1-3

    Comments are closed.