Bookmarks

    Με στόχο μόνο τη νίκη και με την ψυχολογία να είναι στα ύψη, ο Α.Ο.Κ. υποδέχεται το Σάββατο (10/4) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» τον Πιερικό για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

     

    Πρόκειται για ένα παιχνίδι με πολλές  διαφορές με εκείνα τα οποία προηγήθηκαν αφού πέραν του πρωτοκόλλου για την εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων λόγω η ώρα που θα ξεκινήσει παρουσιάζει και τη δική της ιδιαιτερότητα. Πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι ενώ να θυμίσουμε ότι ζωντανά θα μεταδοθεί  τηλεοπτικά από την ΕΤ3. Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι μοναδικός στόχος για την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη είναι μόνο η νίκη αφού θα δώσει τη δυνατότητα στους «Αργοναύτες» να παραμείνουν στο ρετιρέ της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Football League. Το ευχάριστο πάντως είναι ότι η τεχνική ηγεσία της ομάδας της Καβάλας δεν αντιμετωπίζει επιπρόσθετα αγωνιστικά προβλήματα είτε από τιμωρίες παικτών είτε από πλευράς τραυματισμών.  Πάντως πρέπει να τονίσουμε ότι το ματς για τους παίκτες του Α.Ο.Κ. απαιτεί μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα αφού ο Πιερικός είναι ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος.

     

    Οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής

    H ΕΠΟ ανακοίνωσε τις διαιτητικές τριάδες της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, η οποία θα διεξαχθεί εξ’ ολοκλήρου το Σάββατο 10 Απριλίου και οι οποίες παρουσιάζουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στο παιχνίδι του Α.Ο.Κ. με τον Πιερικό, διαιτητής ορίστηκε ο Χρήστος Κακουλίδης της Ε.Π.Σ. Θράκης με βοηθούς τους κ.κ. Καραγιάννη και Κουβαλάκη από τις Ενώσεις Θράκης και Δράμας αντίστοιχα.

     

    Αναλυτικά οι διαιτητικές τριάδες της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League είναι οι εξής:

     

    Α.Ο Καβάλα-Πιερικός

    Διαιτητής: Κακουλίδης (Θράκης)

    Βοηθοί: Καραγιάννης (Θράκης)-Κουβαλάκης (Δράμας)

     

    Βέροια-Αλμωπός Αριδαίας

    Διαιτητής: Παρχαρίδης (Δράμας)

    Βοηθοί: Τσακίρης (Δράμας)-Αναστασίου (Θεσσαλίας)

     

    Θεσπρωτός-Π.Ο Τρίγλιας

    Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

    Βοηθοί: Φαλτάκας (Γρεβενών)-Σκορδίλης (Κέρκυρας)

     

    Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Πόντου

    Διαιτητής: Μέγας (Πιερίας)

    Βοηθοί: Μηνούδης (Πιερίας)-Νικζάς (Λάρισας)

     

    ΑΕΠ Κοζάνης-Πανσερραϊκός

    Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας)

    Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλκιδικής)-Φράγιος (Μακεδονίας)

     

    Comments are closed.