Bookmarks

    Την ανέλπιστη ήττα μέσα στην Τρίγλια από την ομώνυμη ομάδα με σκορ (3-2) γνώρισε το απόγευμα της Τετάρτης (14/4) ο Α.Ο.Κ. στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Football League και την οποία κανένας δεν περίμενε εντός αλλά και εκτός των αποδυτηρίων της  ομάδας του Κώστα Ανυφαντάκη.

     

    Οι παίκτες του Κώστα Ανυφαντάκη διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού παρά το γρήγορο γκολ που δέχθηκαν, έπαιξαν με αποφασιστικότητα και αναζητούσαν το θετικό αποτέλεσμα διαρκώς απέναντι σε μία πολύ επικίνδυνη ομάδα και έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Είναι γεγονός ότι η Τρίγλια που έδειξε έναν πολύ σκληροτράχηλο και πολύ αποτελεσματικό αντίπαλο, ήξερε τι ζητούσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες της έπαιξαν με πολύ πάθος και δύναμη και τρεις φορές υποχρέωσαν τον Α.Ο.Κ. που είχε κενά στην άμυνα να βρίσκεται πίσω στο σκορ και με την «πλάτη στον τοίχο» επηρεάζοντας σε μεγάλο βαθμό την απόδοση των παικτών του. Συμπερασματικά να σημειώσουμε ότι έγινε ένα πολύ ποιοτικό και αρκετά δραματικό παιχνίδι, με πολλές συγκινήσεις και πλούσιο θέαμα αφού Τρίγλια και Α.Ο.Κ. έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο.

     

    Το φιλμ της αναμέτρησης

    Με γκολ από τα αποδυτήρια και πριν καλά καλά συμπληρωθεί το 1’ της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ όταν ο Ποζατζίδης με σουτ διαμόρφωσε το (1-0), αιφνιδιάζοντας τους παίκτες της Καβάλας. Όμως η ισοφάριση για τον Α.Ο.Κ. ήρθε στο 23’ όταν ο Ποζατζίδης στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή της Τρίγλιας, με αυτογκόλ έγραψε το (1-1). Ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν και πάλι όταν στο 36’ όταν σε μία οργανωμένη επίθεση τους με τον Τότσκα διαμόρφωσαν το (2-1), δίνοντας ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Στο 50’ ο Α.Ο.Κ. έχασε τεράστια ευκαιρία να πετύχει γκολ όταν το πέναλτι που εκτέλεσε ο Κόκκορης απομάκρυνε την μπάλα ο Παλαβράκηε και στο 53’ «το κακό τρίτωσε» για τους «Αργοναύτες» όταν ο Α. Παπαστεριανός με κεφαλιά διαμόρφωσε το (3-1). Ο Α.Ο.Κ. ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο  79’ με το γκολ που σημείωσε ο Ορφανίδης με φάουλ διαμορφώνοντας το (3-2).

    .

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής στο παιχνίδι του Α.Ο.Κ. στην Χαλκιδική κόντρα στον Π.Ο Τρίγλιας ήταν ο Φώτης Πολυχρόνης από την Ε.Π.Σ. Πιερίας με βοηθούς του, τον Νίκο Τυριακίδη της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας και τον Χρήστο Κορωνά από την  Ε.Π.Σ. Πειραιά. Μπροστά τους οι  δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

    ΠΟ Τρίγλιας (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Σενγκιέρσκις, Α. Παπαστεριανός, Βοσκόπουλος, Μ. Παπαστεριανός, Σαρβανίδης, Δόρης, Τότσκα, Ζκγούρι, Ποζατζίδης.

     

    Καβάλα (Κώστας Ανυφαντάκης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κολλαράς (60′ Τενεκές), Στίκας, Παντεκίδης (70′ Γιαλαμούδης), Γαβριηλίδης, Κόκκορης (70′ Παπαδόπουλος), Θωμαΐδης (60′ Μελισσόπουλος), Βαλαβανόπουλος (46′ Κολλάς), Ορφανίδης, Αδαμάκης.

     

    Football League-Βόρειος όμιλος

    Τα αποτελέσματα-5η αγωνιστική

    Απόλλων Πόντου – Πιερικός 2-2

    Θεσπρωτός – ΑΕΠ Κοζάνης 3-1

    Αλμωπός Αριδαίας – Ολυμπιακός Βόλου 0-1

    ΠΟ Τρίγλιας – Καβάλα 3-2

    Πανσερραϊκός – Βέροια 1-0

     

    Η βαθμολογία- 4η αγωνιστική

    1. Βέροια 12 (7-1)
    2. Α.Ο Καβάλα 12 (9-4)
    3. Ολυμπιακός Βόλου 12 (6-2)
    4. Πανσερραϊκός 10 (6-2)
    5. Θεσπρωτός 7 (4-4)
    6. Πιερικός 7 (6-7)
    7. Π.Ο Τρίγλιας 6 (4-4)
    8. Αλμωπός Αριδαίας 2 (2-7)
    9. Απόλλων Πόντου 1 (2-6)

    10. ΑΕΠ Κοζάνης 1 (3-12)

     

     

    Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Καβάλα

    Η ΠΑΕ Καβάλα εξέδωσε δελτίο τύπου σχετικά με τα αιτήματα διαπίστευσης για την αναμέτρηση με την Κοζάνη στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και το οποίο αναφέρει τα εξής:

    -«Κύριοι σας  ενημερώνουμε ότι έως την Πέμπτη 15/04/2021   μπορείτε να υποβάλλεται αιτήματα διαπίστευσης για την αναμέτρηση ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965  – ΠΑΕ ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ την Κυριακή    18/04/2021, στο Γήπεδο Ανθή Καραγιάννη  (15.00). Μετά την Πέμπτη  κανένα αίτημα δεν θα γίνεται δεκτό, με δεδομένο ότι θα έχει συμπληρωθεί η λίστα με τους δημοσιογράφους και φωτογράφους που θα διαπιστεύουν για τη συνάντηση. Οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που θα εργαστούν για την αναμέτρηση, θα εισέλθουν από την Θύρα 6  με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και θα συμπληρώσουν ένα Δελτίο Καταγραφής για covid.. Οι φωτορεπόρτερ θα μεταβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (θα έχουν πρόσβαση μόνο στις πλευρές πίσω από τα δύο τέρματα και σε αυτήν απέναντι από τους πάγκους των ομάδων). Απαραίτητη για την παρουσία όλων εντός της αθλητικής εγκατάστασης είναι η χρήση προστατευτικής μάσκας. Η αίθουσα Τύπου και η Μικτή Ζώνη δεν θα λειτουργήσουν».

    Comments are closed.