Bookmarks

    Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το δυνατό φιλικό παιχνίδι που θα δώσει ο Α.Ο.Κ. την Τετάρτη (21/10) στις 4 το απόγευμα, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» κόντρα στην Ξάνθη, ωστόσο χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

     

    Χωρίς φιλάθλους όλα τα γήπεδα

    Με εντολή του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. 

    Ο Πρωθυπουργός, λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση  κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη, κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων, έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες.

    Μετά από την απόφαση αυτή, με άδειες εξέδρες θα διεξαχθεί το ματς του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ, αλλά και του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια.

    Χθες η Super League έκανε γνωστή την απόφαση της υγειονομικής επιτροπής για την παρουσία θεατών στα γήπεδα.

     

     

    Σύμφωνα με αυτήν, οριζόταν πως στα γήπεδα ο ανώτατος αριθμός φιλάθλων θα ήταν 3.500 άτομα. Οι θεατές δε θα κάθονταν στην ίδια θύρα, αλλά θα μοιράζονταν ισότιμα σε κάθε θύρα για να αποφεύγεται ο συνωστισμός, ενώ αναμενόταν η αρχή να γίνει  πιλοτικά στους ευρωπαϊκούς αγώνες.

    Οι  φίλαθλοι, κατά την είσοδό τους στην εγκατάσταση, προβλεπόταν να είναι εφοδιασμένοι με προστατευτική μάσκα και να τηρούν απόσταση 1,5 μέτρου από τον προπορευόμενό τους.

    Κατά την αγορά του εισιτηρίου, θα έπρεπε να συμπληρώνουν όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την πιθανή περίπτωση ιχνηλάτησης από τον ΕΟΔΥ.

    Τέλος κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι θα οδηγούνταν στις θύρες εισόδου της εγκατάσταση και το εισιτήριό τους θα ελεγχόταν ηλεκτρονικά και ανέπαφα.

     

    Comments are closed.