Bookmarks

    Τα κρούσματα στην ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης δεν οδήγησαν στην αναβολή μόνο το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου με την ΑΕΔ στο Διδυμότειχο αλλά και το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

     

    Το παιχνίδι του Νέστου μέσα στο Διδυμότειχο  αναβλήθηκε στα πλαίσια των υγειονομικών πρωτοκόλλων που είναι σε ισχύ για τον χώρο του ποδοσφαίρου λόγω Covid-19 και θα επαναοριστεί σε νέα ημερομηνία μαζί με τις αναμετρήσεις Ορφέας Puma Ξάνθης-ΑΕ Αμπελοκήπων, Μ.Α Καλλιθέας-Φαλαναϊκός, Αστέρας Καλλιράχης-Εορδαϊκός, ΠΑΟ Βάρδας-Α.Ο Διαβολιτσίου και Πανθηραϊκός-ΠΑΟ Κόκκινου, που αναβλήθηκαν για τον ίδιο λόγο.

    Μοιραία επηρεάζεται και ο προσεχής αγώνας του Νέστου στο πρωτάθλημα, που είναι με την Αναγέννηση Θαλασσιάς στην Φελώνη της Ξάνθης. Υπενθυμίζεται ότι έχει αναβληθεί και το ματς της περασμένης Κυριακής ανάμεσα σε Νέστο Χρυσούπολης και Απόλλωνα Παραλιμνίου με την ΕΠΟ να καλείται να βρει ελεύθερες ημερομηνίες. Προς αναβολή οδεύει ακόμη μία αναμέτρηση θρακιώτικης ομάδας στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

    Αυτή την κατάληξη όπως όλα δείχνουν θα έχει η αναμέτρηση του Ηρακλή με την Ένωση Αλεξανδρούπολης, λόγω της διασποράς του κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη.

    Όπως αναφέρει το αθλητικό μέσο της συμπρωτεύουσας «Metrosport», ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, από τις 23 Οκτωβρίου μέχρι τις 5 Νοεμβρίου, έχει αναστείλει τη λειτουργία όλων των αθλητικων και πολιτιστικών χωρών λόγω της διασποράς του κορωνοιου. Οι «κυανόλευκοι», έχουν δηλώσει ως δεύτερη έδρα το Καυτανζογλειο, αλλά ούτε εκεί μπορεί να αγωνιστούν, οπότε όπως φαίνεται ο αγώνας πηγαίνει προς αναβολή. Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν άμεσα, ενώ αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο για να συζητηθούν τα αίτια κι όχι μόνο της ήττας στη Δράμα.

     

     

    Comments are closed.