Bookmarks

    Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου ξεκινάνε στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο οι προπονήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που αφορούν ηλικίες παιδιών από το 2007 έως το 2010. 

     

    Καλούνται από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο όσα παιδιά θέλουν να δοκιμαστούν από τους προπονητές της ΠΑΕ να δώσουν το παρόν τους στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου (7ο χιλιόμετρο Καβάλας- Ελευθερούπολης).

    Η προπόνηση για τους γεννηθέντες τα έτη 2009-2010 θα ξεκινήσει στις 16.00 και η προπόνηση για τους γεννηθέντες τα έτη 2007-2008 στις 17.30.

    Η φιλοσοφία θα είναι η ίδια με τα προηγούμενα χρόνια όπου από το πρόγραμμα στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο έγινε προώθηση νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών σε  μεγάλες ΠΑΕ.

    Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τα ονόματα των Πατήρα (2004), Δεληγιαννίδη (2005), Προβατίδη (2008) και Καϊπη (2008). Να θυμίσουμε ότι δύο μεταγραφές νεαρών Καβαλιωτών ποδοσφαιριστών, πραγματοποιήθηκαν προς τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και το τμήμα Κ13 του συλλόγου.

    Συγκεκριμένα, ο Ραφαήλ Προβατίδης από την Ακαδημία ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο και ο Κωνσταντίνος Καϊπης από την Ακαδημία του Ορφέα Ελευθερούπολης-Φρίξου Πλατανοτόπου και οι δυο γεννηθέντες του 2008, θα ανήκουν στον «δικέφαλο του Βορρά» από την νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Διοίκηση της Ακαδημίας μας για μια ακόμη χρονιά πιστή στην αξιοποίηση των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει δύο ακόμη μεταγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών. Η μία μεταγραφή είναι σχετιζόμενη με το Προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ η δεύτερη αφορά ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας μας. Συγκεκριμένα ανακοινώνουμε τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας μας Ραφαήλ Προβατίδη (2008) στη Κ-13 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επίσης, ένας άλλος ποδοσφαιριστής που συμμετείχε στο Προπονητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το οποίο διεξάγεται στις εγκαταστάσεις μας, ο Κωνσταντίνος Καϊπης (2008), από την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο θα ανήκει κι αυτός στην Κ-13 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

    Η Ακαδημία μας εύχεται και στους δύο ποδοσφαιριστές καλή επιτυχία στη νέα τους πρόκληση. Για την ολοκλήρωση των μεταγραφών ο Πρόεδρος της Ακαδημίας μας κ. Αλέξης Δήμου παρευρέθη εχθές Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με τον Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο και τον σκάουτερ της ΠΑΕ κ. Αλέκο Θεοδωρίδη. Οι δύο αυτές μεταγραφές αποτελούν το επιστέγασμα της πολύ καλής και οργανωμένης δουλειάς που πραγματοποιείται από τους προπονητές μας τόσο στο πλαίσιο της Ακαδημίας όσο και στο πλαίσιο του Προπονητικού Κέντρου.»

     

    Comments are closed.