Bookmarks

    Μετά από καλή εμφάνιση και σε ένα παιχνίδι με πουλλές συγκινήσεις, ο Νέστος Χρυσούπολης επικράτησε με σκορ (2-0) της ομάδας του ΜΑ Ορφανίου στο «Βερούλειο» στάδιο για το 3ο Super Cup Καβάλας “Βασίλης Ραφτόπουλος”.

     

    Ο τελικός θα πρέπει να τονίσουμε ότι διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών μετά την απόφαση της διοίκησης της Ε.Π.Σ. Καβάλας ενώ το παρών έδωσαν στις εξέδρες μόνο τα μέλη των διοικήσεων των δύο ομάδων. Σε αγωνιστικό επίπεδο το θέαμα σε γενικές γραμμές ήταν καλό ενώ το σκορ άνοιξε στο 13′ ο Λαζαρίδης μετά από όμορφο συνδυασμό των ποδοσφαιριστών του Νέστου γράφοντας το (1-0) και ο Κλοκιδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 38′ εκμεταλλευόμενος την ασυνεννοησία των κεντρικών αμυντικών της ομάδας του ΜΑ Ορφανίου διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα (2-0). Βέβαια  θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο 43′ η ομάδα της Χρυσούπολης έμεινε με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τζαμπέγια, μια απόφαση που όμως προκάλεσε αντιδράσεις στο στρατόπεδο του Νέστου.
    Μ.Α Ορφανίου (Χρυσοστομιδης): Τοπαλίδης, Πετρίδης, Βουζουλίδης, Ζάντσιος, Τουρασανίδης, Σιάκκας, Λάσπατζης, Βεζυρόπουλος, Δαγκούλης, Αραμπατζής, Κωνσταντίνου.

     

    Νέστος Χρυσούπολης (Χατζησταθης): Αθανασίου, Μπουτζούρογλου, Κλοκίδης, Φραγκούλης, Μπάμπουρας, Γεωργιάδης, Ramo, Τζαμπέγια, Baykara, Λαζαρίδης, Μπλιός.

     

    Comments are closed.