Bookmarks

    Ο Μ.Α Ορφανίου ήταν ο νικητής της φιλικής αναμέτρησης προετοιμασίας ανάμεσα στους νεοφώτιστους και τον Νέστο Χρυσούπολης με σκορ (2-0), σε ένα φιλικό από το οποίο οι προπονητές των δύο ομάδων έβγαλαν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.

     

    ΑΟι φιλοξενούμενοι να τονίσουμε ότι είχαν τις ευκαιρίες στο α’ μέρος, όμως  ο Λαζαρίδης δεν κατάφερε από την μικρή περιοχή να σκοράρει σε κενή εστία ενώ η κεφαλιά του Τζαμπέγια κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Τοπαλίδη. Στην επανάληψη ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν και κατάφεραν να σκοράρουν στο 57’ με την γυριστή κεφαλιά του Βεζυρόπουλου ενώ στο 68’ ο Κουκουτσής με πλασέ νίκησε τον Οικονομόπουλο για το τελικό (2-0). Να σημειωθεί πως ο Νέστος στο 87’ είχε και δεύτερο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μπλιό.

     

    Μ.Α Ορφανίου (Μπάμπης Χρυσοστομίδης): Τοπαλίδης, Τουρασανίδης, Τσακιρίδης, Ζάντσιος, Σιάκκας, Λάσπατζης, Μέρτικας, Αραμπατζής, Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνου, Βεζυρόπουλος.

    Αναπληρωματικοί: Γκέκας, Λόλης, Δαγκούλης, Πετρίδης, Γιάνα, Μαλουτά, Πολυχρονίδης Τσιάτρα, Κυριαζούδης, Κουκουτσής, Αλεπίδης.

     

    Νέστος Χρυσούπολης (Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Αθανασίου, Μπλιός, Μπάμπουρας, Φραγκούλης, Δόντσος, Γεωργιάδης, Λαζαρίδης, Τζαμπέγια, Παπαδόπουλος, Κλοκίδης, Αρμάντο

    Αναπληρωματκοί: Τζεράκης, Καλιοής, Αγοραστός, Οικονομόπουλος, Κλοκίδης, Δημητριάδης, Κοκλαϊδης, Λόλης, Ιωαννίδης.

     

    Comments are closed.