Bookmarks

    Για δεύτερη σερί σεζόν θα παραμείνουν στην ομάδα του Νέστου ο αμυντικός Αναστάσιος Φραγκούλης, ο μέσος Βασίλης Δόντσος και ο επιθετικός Βασίλης Λαζαρίδης. Στην ομάδα επιστρέφουν οι Σπύρος Κλοκίδης και Ντένις Μενίκου, την ώρα όπου στο τιμόνι της ομάδας της Χρυσούπολης παραμένει ο προπονητής Κυριάκος Κετσιεμενίδης.

     

    Έτσι για μια ακόμη σεζόν θα παραμείνει στον πάγκο του Νέστου Χρυσούπολης ο Ξανθιώτης κόουτς Κυριάκος Κετσιεμενίδης. Ο 41χρονος τεχνικός μετά την συνάντηση που είχε με την διοίκηση του Νέστου Χρυσούπολης έδωσε τα χέρια.

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να τονίσουμε ότι ο 24χρονος (γεννημένος στις 9/7/1996) Δόντσος θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν στην ομάδα συνεργαζόμενος για 4η σεζόν με τον κόουτς Κετσιεμενίδη. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Λεύκης και κατόπιν ακολούθησαν οι ακαδημίες Κ17 και Κ20 του ΑΟΞ και ο Άρης Αβάτου. Η Λουντφιγκσχάφενερ στο Μανχαϊμ ήταν η επόμενη ομάδα του και ακολούθησαν η Ζάκυνθος και ξανά ο Άρης Αβάτου.

    Ο 25χρονος (γεννημένος στις 25/7/1995) Φραγκούλης, κατάγεται από την Καβάλα και αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Πανθρακικού. Στον Νέστο βρίσκεται από πέρυσι στην τρίτη του θητεία στην ομάδα, ενώ επίσης έχει φορέσει τις φανέλες της Καβάλας, του Έβρου Σουφλίου, του Πανθρακικού και της Σπάρτης.

    Από κει και πέρα ο 24χρονος Βασίλης Λαζαρίδης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟΞ όπου ήταν και αρχηγός, ενώ ήταν ο βασικός σκόρερ της ομάδας του 2ου ΕΠΑΛ Ξάνθης που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος Λυκείων το 2014. Μετά την Ξάνθη, αγωνιστηκε στον Νέστο Χρυσούπολης, ακολούθησε ο Ορφέας Ξάνθης, ο Άρης Αβάτου, ο Ορφέας ξανά και η Πέρνη.

    Στον Νέστο πλέον με άλλη ψυχολογία διοικητικά θέλουν να κρατήσουν και ακόμα κάποια παιδιά του βασικού κορμού, χωρίς όμως να αλλάζουν το πλάνο τους που είναι η προώθηση νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της ευρύτερης περιοχής.

     

     

     

     

    Comments are closed.