Bookmarks

    ΑΤο  προηγούμενο Σαββατοκύριακο 22 και 23 Αυγούστου 2020 στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο τελευταίος φετινός αγώνας πήλινου στόχου Ολυμπιακής σκοποβολής σκητ, της σειράς αβγ κατηγορίας, για το πρωτάθλημα Ελλάδας.

     

    Συμμετείχαν συνολικά τριάντα ένα (31) αθλητές απ’ όλη τη χώρα, μεταξύ αυτών ο Σοφοκλής Κουταλιάγκας του Αθλητικού Συλλόγου «ΑΕΤΟΣ» Καβάλας, ο οποίος σημείωσε επίδοση 98/125, πολύ κατώτερη των δυνατοτήτων του και κατετάγη στην 8η θέση στη β κατηγορία που αγωνίζεται. Έτσι, βαθμολογήθηκε με δύο βαθμούς στην ατομική βαθμολογία για το πρωτάθλημα Ελλάδας 2020.

    Σε όλα τα παραπάνω να  τονίσουμε ότι στους επόμενους μήνες, θα ακολουθήσουν διαφορετικοί αγώνες σκοποβολής πήλινου στόχου , στους οποίους προβλέπονται συμμετοχές των αθλητών του συλλόγου μας και θα γίνει σχετική ενημέρωση. Στον αθλητισμό και στους αγώνες γενικότερα, πρωταρχική αξία και σημασία έχει πρώτα η συμμετοχή και η προσπάθεια του αθλητή. Δευτερεύουσα αξία και σημασία έχουν, η διάκριση και το μετάλλιο, που ανάλογα με το χρώμα του, αντιπροσωπεύει την προσπάθεια του αθλητή και πόσο καλά την έκανε, πάντα ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίας των αγώνων», αναφέρει δελτίο το δελτίο τύπου που δόθηκε στη δημοσιότητα.

     

    Comments are closed.