Bookmarks

    Την εστία του Νέστου Χρυσούπολης θα υπερασπίσει την νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική, ο παλιός γνώριμος της ομάδας, Νάσος Αθανασίου που επιστρέφει σε γνωστά λημέρια.

     

    Ο 28χρονος τερματοφύλακας, υπήρξε μέλος της ομάδας της Χρυσούπολης για δυο σεζόν (από το 2017 μέχρι το 2019) μέχρι που αποχώρησε για μια χρονιά, όπου αγωνίστηκε με τον Ορφέα Ελευθερούπολης στην Α’ κατηγορία. Θυμίζουμε πως στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Οδυσσέα Κορδελιού, Απόλλων Σμύρνης και Α.Ο Καβάλα. Αυτή είναι η 5η προσθήκη του Νέστου Χρυσούπολης μετά τους, Βασίλη Κλοκίδη από τον Κεραυνό Πέρνης, Ντένις Μενίκου από τον Κεραυνό Πέρνης και Αρμάντο Ράμο από τον Π.Ο Κεραμωτής.

    Θυμίζουμε ότι στο πλαίσιο του σχεδιασμού ενόψει της νέας σεζόν στον 1ο όμιλο της  Γ’ Εθνικής, ανακοίνωσε ο Νέστος. Ειδικότερα να τονίσουμε ότι  ανακοίνωσαν την απόκτηση του νεαρού επιθετικού Αρμάντο Ράμο, ο οποίος αρχικά είχε συμφωνήσει με τον Άρη Πηγών, όμως για εξωαγωνιστικούς λόγους η διοίκηση τον αποδέσμευσε προ λίγων ημερών. Ο ποδοσφαιριστής Αρμάντο Ράμο να σημειώσουμε ότι την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τον Π.Ο Κεραμωτής στην Α’ κατηγορία ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και με τον Εθνικό Νέας Καρυάς. Θυμίζουμε πως αυτή είναι η 5η προσθήκη των περσινών δευτεραθλητών της Γ’ Εθνικής, μετά τους, Νάσο Αθανασίου. Βασίλη Κλοκίδη από τον Κεραυνό Πέρνης και Ντένις Μενίκου από τον Κεραυνό Πέρνης.

     

    Από κει και πέρα μετά από ένα πετυχημένο χρόνο στον Νέστο Χρυσούπολης για νέες πολιτείες σαλπάρει ο Κομοτηναίος πλάγιο φουλ μπακ Γιώργος Τζατζανάς. Ο 22χρονος αριστερός μπακ (γεννημένος στις 5/3/1998) αποχώρησε από την ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης και πιθανότατα θα συνεχίσει σε ομάδα του Νότου αφού έχει προτάσεις από νησιωτικές αλλά και ομάδες της Πελοποννήσου. Τέλος να τονίσουμε ότι ο 22χρονος αριστερός μπακ Γιώργος Τζατζανάς την τελευταία τριετία είχε 50 συμμετοχές στην Γ’ Εθνική, 11 με Εδεσσαικό, 24 με Κόσμιο και 15 φέτος με τον Νέστο εκ των οποίων τις 9 ως βασικός. Ο φοιτητής των Οικονομικών Επιστημών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο ακόμα έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στις ακαδημίες του Πανθρακικού και τις Κέρκυρας.

     

    Comments are closed.