Bookmarks

    Στην Καβάλα και στον Α,Ο,Κ, παραμένει για τρίτη ποδοσφαιρική περίοδο ο Καβαλιώτης πρώην αμυντικού μέσος του Πανθρακικού Βασίλης Γαβριηλίδης.

     

    Ο 27χρονος (γεννημένος 20-10-1992) αμυντικός μέσος, και αρχηγός της ομάδας την τελευταία διετία βοήθησε σημαντικά την Καβάλα να πετύχει τους στόχους της έχοντας 46 συμμετοχές (Football League, Γ’ Εθνική και Κύπελλο Ελλάδας), πετυχαίνοντας και επτά τέρματα.

    Ο Γαβριηλίδης που είναι πτυχιούχος Οικονομικού στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Γενάρη βραβεύτηκε στα ετήσια βραβεία του ΠΣΑΠ που πραγματοποιήθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σαν ποδοσφαιριστής που διακρίθηκε στο χώρο των ανώτατων σπουδών και διακρίνεται πλέον με την επαγγελματική του δραστηριότητα. Στον Πανθρακικό στον 1,5 χρόνο που αγωνίστηκε είχε 5 συμμετοχές στην Super League και 11 στην Football League και 3 στο Κύπελλο Ελλάδας, μέχρι την τότε διάλυσή του, προ 3,5 ετών περίπου.

    Ξεκίνησε την καριέρα του στη Ζάκυνθο με την οποία αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική, έπαιξε για έξι μήνες στον Ορφέα Ελευθερούπολης και ένα χρόνο στην Καβάλα (την περίοδο 2014-15 με  24 συμμετοχές). Το καλοκαίρι του 2015 πήρε μεταγραφή στον Πανθρακικό και αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ (στα δύο βασικός). Ακολούθησε μετά την διάλυση του Πανθρακικού ο Πανσερραικός (14 αγώνες), ο Παναιγιάλειος (24 αγώνες) και η Καβάλα.

     

    Στην Καβάλα είναι ο Κ. Ανυφαντάκης

    Ο Κώστας Ανυφαντάκης είναι ο νέος τεχνικός του Α.Ο.Κ. και ήδη έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό ενόψει της .νέας αγωνιστικής περιόδου αφού από την προηγούμενη Παρασκευή βρίσκεται στην Καβάλα. Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι ο παλιός γνώριμος ακραίος αμυντικός, Ραφαήλ Γιαλαμούδης, βρίσκεται στην λίστα του Κρητικού τεχνικού ως πιθανή μεταγραφή.

    Ο Γιαλαμούδης είναι 22 ετών, αγωνίζεται ως δεξιός αμυντικός αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στα αριστερά. Διετέλεσε μέλος του ρόστερ των «αργοναυτών» την σεζόν 2017-2018 στην Γ’ Εθνική και πάλι με προπονητή τον Κώστα Ανυφαντάκη. Στην συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Αιγινιακό ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών καθώς κατάγεται από την συγκεκριμένη περιοχή.

    Στον αντίποδα, παρελθόν από την ομάδα της Καβάλας αποτελεί και επίσημα ο Άγγελος Παπαστεριανός, ο οποίος επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του για να αγωνιστεί με την ομάδα του Π.Ο Τρίγλιας.

    Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η 12η αποχώρηση ποδοσφαιριστή από το περσινό ρόστερ των «αργοναυτών» καθώς παρελθόν αποτελούν ήδη οι, Γιάννης Παπαδόπουλος για ΟΦ Ιεράπετρας, Παναγιώτης Αρναούτογλου για ΟΦ Ιεράπετρας, Γιώργος Σκαθαρούδης, Κώστας Μαρκόπουλος για SV Bissingen, Λάζαρος Ορφανίδης για Αναγέννηση Θαλασσιάς, Γιώργος Παυλίδης για Αετό Οφρυνίου, Βασίλης Κουτσούμπας για Άρη Αβάτου, Γιώργος Μαϊδανός για ΑΕ Λάρισα, Γιώργος Δήμιζας για Αναγέννηση Δερύνειας, Γρηγόρης Παπαδόπουλος για Νέστο Χρυσούπολης και Ραφαήλ Μελισσόπουλος για Απόλλων Παραλιμνίου.

     

    68 Responses to “Ο Κώστας Ανυφανντάκης ξεκίνησε τον σχεδιασμό ενώ παραμένει στον Α.Ο.Κ. ο Βασίλης Γαβριηλίδης”