Bookmarks

    Πραγματοποιήθηκαν το διήμερο Παρασκευή 28 και Κυριακή 30 Αυγούστου οι προπονήσεις των δοκιμαστικών για την στελέχωση των τμημάτων Κ – 17  &  Κ – 19 ποδοσφαιριστών γεννηθέντων τα έτη 2001 – 2002 – 2003  – 2004.

     

    Οι προπονήσεις διεξήχθησαν στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Βοηθητικού γηπέδου της Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965 και με βάση το πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την αντιμετώπιση του Κορωναϊού.

     

    Κάτω από την καθοδήγηση και επίβλεψη των προπονητών μας οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις μας έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό αποκομίζοντας εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στην μετέπειτα  πορεία με την ενασχόληση τους στο άθλημα που αγαπούν.

     

    Στα δοκιμαστικά της τελευταίας ημέρας το παρών έδωσε ο προπονητής της Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965 Κώστας Ανυφαντάκης μαζί με τον βοηθό του Γιώργο Αγγελίδη .

     

    Μιλώντας στους ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές τόνισε μεταξύ άλλων πως θα πρέπει πρωτίστως να χαρούν το παιχνίδι , να προσέξουν πιθανούς τραυματισμούς και τους ενθάρρυνε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό δίχως να αγχωθούν.

     

    Μετά το πέρας της προπόνησης τους συνεχάρη για την προσπάθεια και το ζήλο που έδειξαν δίχως να συμβεί κανένας τραυματισμός.

    Στο δοκιμαστικό διήμερο συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές της Κ – 17, ο προπονητής τους Καρασαββίδης Αχιλλέας  με τον Γενικό Αρχηγό Γιώργο Ιωσηφιδη  –  και πρωταθλητές του Βορείου ομίλου της football league περιόδου 2019-2020 της Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965  – άλλοι  ποδοσφαιριστές από το Νομό Καβάλας καθώς και από τους Νομούς Δράμας  – Κομοτηνής  – Χαλκιδικής  – Θεσσαλονίκης.

    22 Responses to “Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία από την ΠΑΕ Καβάλα οι προπονήσεις των δοκιμαστικών”