Bookmarks

    Ο Παναγιώτης Ζαραϊδώνης είναι έτοιμος να κάνει το «μεγάλο βήμα» στην καριέρα του και να βρεθεί στο ρόστερ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

     

    Ειδικότερα να τονίσουμε ότι σε μία εξαιρετική μεταγραφική κίνηση προέβη η ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας εν όψει της νέας “πρόκλησης” αυτή της Α2, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Ζαραϊδώνη.

    Who is who

    Ο Ζαραϊδώνης είναι 25 ετών, έχει ύψος 1,93 και αγωνίζεται στις θέσεις θε του γκαρντ/φόργουορντ. Διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά που πολλοί παίκτες ίσως και ανωτέρου επιπέδου θα “ζήλευαν”. Είναι ένας χαρισματικός σκόρερ με εξαιρετική αντίληψη του παιχνιδιού.

    Είναι ικανός να σκοράρει τόσο με σουτ είτε έξω από τα 6,75 μέτρα είτε και από το δίποντο, όσο και δυναμικό “drive”, αποτελώντας μία “κινούμενη απειλή” για τις αντίπαλες άμυνες. Παράλληλα διαθέτει τρομερά αθλητικά προσόντα που μπορούν να τον μετατρέψουν σε έναν αμυντικό “ογκόλιθο”, καθώς έχει μάλιστα και έφεση τόσο στον τομέα των ριμπάουντ, όσο και σε αυτόν του κλεψίματος στην άμυνα.

    Βιογραφικό

    Το βιογραφικό του Ζαραϊδώνη ήδη στα 25 του χρόνια είναι αξιοζήλευτο και πολύ πλούσιο. Έχει “ζήσει” το “Αμερικανικό όνειρο” καθώς βρέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για λογαριασμό του Πανεπιστημίου Le Moyne Dolphins.

    Πριν από τρία χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Κρόνου Αγίου Δημητρίου. Εκεί αγωνίστηκε για δύο χρόνια έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας μετρώντας και τις δύο συνολικά χρονιές 12,7 πόντους, 7,2 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1,4 κλεψίματα και περίπου 1 κόψιμο κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι.

    Τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε με τη φανέλα των Μελισσίων ξανά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής έχοντας 10,5 πόντους, 5,8 ριμπάουντ, 4,2 ασίστ και 1,2 κλεψίματα μ.ο. ανά παιχνίδι σε συνολικά 19 εμφανίσεις.

    Πλέον είναι έτοιμος να κάνει το “άλμα” και να βρεθεί στα “σαλόνια” της Α2 για λογαριασμό της Καβάλας προσθέτοντας ποιότητα στις “τάξεις” του συλλόγου

    68 Responses to “Κίνηση «ματ» της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας που ήρθε σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Ζαραϊδώνη”