Bookmarks

    Η ΕΠΣ Καβάλας, θέλοντας να συμβάλλει στη ταχύτερη εξυπηρέτηση των σωματείων μελών της με διαφανή και κατανοητό τρόπο, ως προς τις μετεγγραφικές κινήσεις της ποδοσφαιρικής σεζόν 2020-2021, ενημερώνει για τις παρακάτω σημαντικές αλλαγές που επήλθαν στον Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (τον βρίσκεται πλήρη σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://www.epo.gr/media/files/KATASTATIKO_KANONISMOI/2020_2021/Kanonismos_Idiotitas_Meteggrafon_Podosfairiston_2020.pdf ).

     

    1. Όσον αφορά τα δικαιολογητικά όλων των μεταγραφικών κινήσεων είναι πλέον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ μαζί με την αίτηση μεταβολής η προσκόμιση και «ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟΥ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΙΣΧΥ» του ποδοσφαιριστή.
    2. Οι μεταγραφές Δανεισμών-Υποσχετικής μετατράπηκαν σε Μεταγραφές Ερασιτεχνών Ορισμένου Χρόνου με υποχρέωση επιστροφής. Μαζί με την αίτηση μεταβολής του εκάστοτε ποδοσφαιριστή απαιτείται και  Ιδιωτικό Συμφωνητικό (υπογεγραμμένο από τις τρεις πλευρές, δύο σωματεία και ποδοσφαιριστής).  Το έντυπο του Ιδιωτικού Συμφωνητικού θα κυκλοφορήσει εντός των επόμενων ημερών (ίσως και ωρών) με το παράβολο να παραμένει στα 15 ευρώ.
    3. Για τις μεταγραφικές κινήσεις αλλοδαπών ποδοσφαιριστών είναι υποχρεωτική η προσκόμιση επικυρωμένου Φωτοαντίγραφου του Διαβατηρίου, μαζί με επικυρωμένο Φωτοαντίγραφο της Άδειας Διαμονής σε Ισχύ.
    4. Οι ομάδες δύνανται με αίτηση τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, προς την Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της Ε.Π.Ο. να αποδεσμεύουν ποδοσφαιριστές υπό την προϋπόθεση ότι η δύναμη του σωματείου υπερβαίνει τους εκατό (100) ποδοσφαιριστές (ήταν 140 ποδοσφαιριστές μέχρι τώρα) και ενώ το όριο για τις ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας είναι εκατόν ογδόντα (180) ποδοσφαιριστές. Για λεπτομέρειες απευθυνθείτε στη Γραμματεία.
    5. Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής που (δεν έχει δελτίο ορισμένου χρόνου και) έχει συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας (μέχρι τώρα  ίσχυε το 25ο έτος) και κατά τις πέντε (5) προηγούμενες συνεχείς αγωνιστικές περιόδους ανήκε στην ίδια ομάδα, δικαιούται να ζητήσει την αποδέσμευσή του με αίτηση του στην αρμόδια Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της Ε.Π.Ο., που υποβάλλεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
    6. Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής που επιθυμεί να ζητήσει την αποδέσμευσή του από σωματείο λόγω χιλιομετρικής απόστασης(λόγω φοίτησης, γάμου, εργασίας) δύναται να το κάνει με αίτηση του στην αρμόδια Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της Ε.Π.Ο., που υποβάλλεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

    Επιπλέον, επειδή το σύστημα έκδοσης δελτίων της ΕΠΟ περνά σε νέα εποχή και αναβαθμίζεται, τα σωματεία που επιθυμούν μπορούν να προσκομίζουν τόσο τη φωτογραφία του ποδοσφαιριστή, όσο και όλα τα δικαιολογητικά μαζί με την αίτηση μεταβολής (σε αυτήν την περίπτωση βέβαια απαιτείται να είναι όλα τα πεδία σωστά συμπληρωμένα και σφραγισμένα) σε ψηφιακή μορφή (μέσω email ή σε usb). Σε αντίθετη περίπτωση, ακολουθείται ο παραδοσιακός τρόπος προσκόμισης των εγγράφων.

    Για οποιαδήποτε πληροφορία – διευκρίνιση, απευθυνθείτε στη Γραμματεία της ΕΠΣ Καβάλας.

     

    ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

    ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ανακοινώνεται πως, από Παρασκευή 14 έως και Τρίτη 18 Αυγούστου 2020 τα γραφεία θα παραμείνουν κλειστά, λόγω άδειας του προσωπικού.

    Παρακαλούνται οι παράγοντες των σωματείων να προγραμματίσουν τις όποιες εκκρεμότητες ή εργασίες τους με την Ένωση έγκαιρα (ιδιαίτερα σε ο,τι αφορά τις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων στις διοργανώσεις της νέας χρονιάς), ώστε να μη βρεθούν προ εκπλήξεων και σε δυσμενή θέση.

    Υπενθυμίζεται ότι, η καταληκτική ημερομηνία για τη δήλωση συμμετοχής στην Α’ Κατηγορία είναι η Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020 στις 14:00 μ.μ., ενώ για τη Β’ και Γ’ Κατηγορία, καθώς και για το Κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας είναι η Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 στις 14:00 μ.μ..

     

     

     

     

     

    Comments are closed.