Bookmarks

    H ENERGEAN KAVALA BC  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον πτυχιούχο ΤΕΦAA  Χρήστο Καράγιωργα με την ιδιότητα του Υπεύθυνου Γυμναστή της Ανδρικής μας ομάδας  αλλά και Υπεύθυνου Ανάπτυξης και Βελτίωσης της Φυσικής Κατάστασης του συνόλου των τμημάτων του Συλλόγου μας.

     

    O X.Καράγιωργας είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα την Καλαθοσφαίριση και με βαθμό άριστα.

    Υπήρξε αθλητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας πριν το πανεπιστήμιο και επέστρεψε με διάθεση να ασχοληθεί με το αντικείμενο που αγάπησε και έβαλε στόχο ζωής να καταξιωθεί σε αυτό.

    Συνεργάστηκε με την ομάδα της Α.Ε. Κομοτηνής και του Αστέρα Καβάλας κατά την διάρκεια των σπουδών του.

    H EnergeanKavala BC ακολουθώντας πιστά το δόγμα του να επιλέγουμε τις συνεργασίες μας με βασικό κριτήριο πέραν των τυπικών και ουσιαστικών προσόντων, την εντοπιότητα σε όλες τις εκφάνσεις των δραστηριοτήτων της , επέλεξε τον Χρήστο σε αυτήν την νευραλγική θέση διαβλέποντας τις δυνατότητες του και την διάθεση να αν ελιχθεί μέσα από αυτό.

    Είμαστε περήφανοι που δημιουργούμε μια από τις καλύτερες και πλέον πολυάριθμες ομάδες γηγενών Καβαλιωτών τεχνικών και συνεργατών οι οποίες αναμένεται με επαγγελματισμό, όραμα και αποτελεσματικότητα, να προσφέρουν τα μέγιστα στη συστηματική ανάπτυξη των νεαρών αθλητών και αθλητριών μας  .

    Ευχόμαστε στον Χρήστο να είναι υγιής και να εκπληρωθούν μέσω της ομάδος μας τα όνειρα και οι φιλοδοξίες του παράλληλα με τις δικές μας.

     

     

    Comments are closed.