Bookmarks

    Σε μία κόμη μια πολύ ποιοτική αλλά και σημαντική προσθήκη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α’ κατηγορία προχώρησε ο Ορφέας Ελευθερούπολης αφού αποκτήθηκε ο έμπειρος αμυντικός Σωκράτης Κωνσταντινίδης. Ο Κωνσταντινίδης με σταθερή παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Αετό Οφρυνίου ενώ έχει και προϋπηρεσία στον Α.Ο Καβάλα.

     

    Να σημειωθεί πως επιστρέφει στον Ορφέα μετά από 5 χρόνια, καθώς την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 ήταν μέλος της ομάδας του Ορφέα που αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική. Βέβαια να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η 8η προσθήκη του Ορφέα Ελευθερούπολης, μετά τους, Βασίλη Αθανασάκη από τον Άρη Πηγών, Έτσι Ντέντε από τον Άρη Πηγών, Γιάννη Νάκου από τον Άρη Πηγών, Αλέξη Μίχου από τον Άρη Πηγών, Αντώνη Χατζηνικολή από τον Αετό Οφρυνίου, Κώστα Ράνο από τον Φρίξο Πλατανοτόπου και Σάκη Γοργία από την Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδας.

     

    Στη Δόξα Θεολόγου

    οι Γιάννης Μώραλης

    και Ραφαήλ Βούλγαρης

    Σε μία ακόμη μεταγραφή, συνολικά η τέταρτη στο πλαίσιο του σχεδιασμού ενόψει της επιστροφής της στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας, προχώρησε και ανακοίνωσε η Δόξα Θεολόγου. Ειδικότερα να τονίσουμε ότι η ομάδα της Θάσου απέκτησε τον έμπειρο τερματοφύλακα, Γιάννη Μώραλη από την ομάδα του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης. Παράλληλα μια ακόμη ανακοίνωσε της τελευταίας στιγμής ανακοίνωσε η Δόξα Θεολόγου. Συγκεκριμένα στο ρόστερ της ανήκει από και ο Θάσιος αμυντικός, Ραφαήλ Βούλγαρης, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Α’ κατηγορία με τα χρώματα του Φρίξου Πλατανοτόπου. Ο Ραφαήλ Βούλγαρης αποτελεί την 5η προσθήκη της Θασιακής ομάδας της Θάσου. Να θυμίσουμε ότι μέχρι τώρα η ομάδα της Δόξας Θεολόγου έχει αποκτήσει τον Μίλτο Χατζηγεωργίου από τον Άρη Πρίνου, τον Γιώργο Σκόρδο και τον Βασίλη Σκόρδο ως ελεύθερους. Επίσης θυμίζουμε πως τεχνικός της Δόξας Θεολόγου φέτος είναι ο Μπάμπης Πανταζίδης, ο οποίος αντικαθιστά τον Βασίλη Γκόλφο στον πάγκο της ομάδας.

     

    Δυο ακόμη ανανεώσεις

    πραγματοποίησε

    ο Άρης Πρίνου

    Σε δύο ακόμη ανανεώσεις ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Άρης Πρίνου ενόψει της συμμετοχής του στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Συγκεκριμένα και τη νέα περίοδο παραμένουν στην ομάδα του Πρίνου, ο Μάριο Μανολάρι και ο Στέλιος Ηλιάδης, οι οποίοι ήταν βασικά στελέχη της ανόδου της ομάδας της Θάσου την σεζόν που μας πέρασε. Θυμίζουμε πως ο Άρης Πρίνου έχει γνωστοποιήσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θανάση Μαλίκι και με τον προπονητή Σάσα Ράσιτς.

     

    Πέντε σημαντικές

    μεταγραφές ανακοίνωσε

    ο Ατρόμητος Χαλκερού

    Πέντε μεταγραφές στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας ανακοίνωσε ο Ατρόμητος Χαλκερού. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκε ο Δημήτρης Μανδαλιανός από τον Φρίξο Πλατανοτόπου, ο Κώστας Σιμητός από τον ΠΑΟΚ Καβάλας, ο Λύσανδρος Κίορι ως ελεύθερος καθώς την περσινή σεζόν αγωνιζόταν εκτός Ελλάδας, ο Νίκος Σούζος από τον Άρη Πηγων και ο Σταύρος Κλειτσιώτης από τον Κεραυνό Πέρνης. Τέλος να θυμίσουμε ότι στη θέση του προπονητή του Ατρομήτου Χαλκερού, παρέμεινε ο Φίλιππος Φιλίππου.

     

    Στις 10 Αυγούστου

    ξεκινάει η προετοιμασία

    του Κεραυνού Κρηνίδων

    Στις 10 Αυγούστου ορίστηκε να ξεκινήσει η προετοιμασία για την ανδρική ομάδα του Κεραυνού Κρηνίδων. Εκείνο  το οποίο πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι οι Γιάννης Συμεωνίδης και Ιωσήφ Κωταίδης που ξεκίνησαν από τα τμήματα υποδομής του Κεραυνού επιστρέφουν στη βάση τους. Ουσιαστικά είναι οι δύο πρώτες μεταγραφές που ανακοινώνονται από τον Κεραυνό Κρηνίδων. Οι δύο παίκτες έρχονται από την Ασπίδα Πολυστύλου για να φορέσουν ξανά την κόκκινη φανέλα. Από κει και πέρα να σημειώνουμε ότι στη θέση του υπευθύνου των ακαδημιών ο Αλέξης Μελισσόπουλος, ο οποίος κι αυτός επιστρέφει μετά από μερικά χρόνια στον Κεραυνό Κρηνίδων. Ωστόσο να αναφέρουμε ότι ο Πέτρος Γεωργιάδης, εκτός από αρχηγός της ανδρικής ομάδας των Κρηνίδων, αναλαμβάνει και ένα νέο ρόλο, αυτό του προπονητή της εφηβικής ομάδας. Έτσι ολοκληρώθηκε η πρώτη τριάδα προπονητών στα τμήματα υποδομών που αποτελείται από τον Αλέξη Μελισσόπουλο, το Νίκο Κυριακίδη και τον Πέτρο Γεωργιάδη.

     

    Ο Ηρακλής Καβάλας

    απόκτησε τον μέσο

    Διαμαντή Αδαμαντίου

    Την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Διαμαντή Αδαμαντίου από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος ανακοίνωσε ο Ηρακλής Καβάλας ο οποίος ενισχύθηκε μέχρι τώρα σημαντικά. Να τονίσουμε ότι ο Διαμαντής Αδαμαντίου αγωνίζεται ως μέσος, ξεκίνησε από τις υποδομές του Α.Ο Καβάλα, στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας με τα χρώματα του Ορφέα Ελευθερούπολης, στην Γ’ Εθνική με τον Ορφέα Ξάνθης ενώ την περσινή σεζόν κατέκτησε το ντάμπλ της Β2’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.. Καβάλας, με την φανέλα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος. Να θυμίσουμε ότι μέχρι τώρα ο Ηρακλής Καβάλας έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση των, Δημήτρη Ζωγραφάκη ως ελεύθερο, Χρυσόστομου Λάιου από τον ΑΠΟ Πατρών, Γιώργου Ασλανίδη από τον ΔΑΝΣΔ Ρόδου και ο Γιώργου Θωμαϊδη από την ΑΚ Ιωαννίνων.

     

    Comments are closed.