Bookmarks

    Archive for 8 July 2020

    Το πρωτάθλημα ΕΛΛΑΔΟΣ κορασίδων (κάτω των 15 ετών) κατέκτησε η ομάδα του ΑΣΕΑ Καβάλας, το 3 ήμερο 3-5 Ιουλίου και πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

     

    Οι αθλήτριες Πέτσιβα Δήμητρα, Γκαιντατζή Λεμονιά. Δημητριάδη Φωτεινή και ο προπονητής τους, Σταύρου Γιάννης, κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο ,προσθέτοντας το 4ο χρυσό στην ιστορία του συλλόγου μετά τα δυο συνεχόμενα στη κατηγορία U18 ,και ένα στη κατηγορία U12.

    Η ομάδα της Καβάλας νίκησε στον όμιλο την ομάδα της Χίου με 3-0 και την ομάδα της Ελευσίνας επίσης με 3-0.Περασε ως φαβορί στους 4 και εκεί ξεπέρασε την ομάδα της Λάρισας με σκορ 3-2.Στον τελικό ήρθε η νίκη με σκορ 3-2 απέναντι στην ομάδα του Ολυμπιακού σε ένα αρκετά δυνατό και ισορροπημένο τελικό!

    Ανακοινώθηκαν μέσα από την Γενική Προκήρυξη της επόμενης σεζόν για όλα τα πρωταθλήματα βόλεϊ και οι λεπτομέρειες της Α2 κατηγορίας γυναικών κάτι το οποίο άμεσα ενδιαφέρει και την ομάδα του ΑΟ Καβάλα.

     

    Ειδικότερα να τονίσουμε ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο οι εκπρόσωποι της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ΑΟ Καβάλα Νίκη Αλεξανδρούπολης, Φοίνικας Αλεξ/πολης και Γαία Δράμας, υπάρχει περίπτωση να έχουν στον Βόρειο όμιλο και μία ομάδα από τον Βόλο και συγκεκριμένα την Αργώ, όπου θα αγωνίζεται η πρώην της Νίκης Ιωάννα Παρισάκη. Έτσι προστίθεται ακόμη ένα μακρινό ταξίδι, με της ομάδες από τον Έβρο να πρέπει να διανύσουν 505 χλμ. και να κάνουν 4,5 ώρες ταξίδι με το λεωφορείο (και άλλες τόσες για πίσω) για να φτάσουν στον προορισμό τους.

    Έπειτα από την πρόωρη διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για τη σεζόν 2019-20, η ΕΠΟ προχωρά στον σχεδιασμό του πρωταθλήματος της επόμενης χρονιάς.

     

    Την ώρα που η κατάσταση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο παραμένει θολή, καθώς δεν έχει ληφθεί απόφαση για την αναδιάρθρωση που είναι απαραίτητη, η ΕΠΟ προχωρά στον σχεδιασμό του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, του οποίου έχει και την απόλυτη ευθύνη.

    Οι ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής γνωρίζουν πάνω κάτω τα δεδομένα του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2020-21 και την επόμενη εβδομάδα θα έχουν στα χέρια τους την προκήρυξη. Η επιτροπή Γ’ Εθνικής της ΕΠΟ αναμένεται να δημοσιοποιήσει την επόμενη εβδομάδα την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος.