Bookmarks

    Ανακοινώθηκαν μέσα από την Γενική Προκήρυξη της επόμενης σεζόν για όλα τα πρωταθλήματα βόλεϊ και οι λεπτομέρειες της Α2 κατηγορίας γυναικών κάτι το οποίο άμεσα ενδιαφέρει και την ομάδα του ΑΟ Καβάλα.

     

    Ειδικότερα να τονίσουμε ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο οι εκπρόσωποι της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ΑΟ Καβάλα Νίκη Αλεξανδρούπολης, Φοίνικας Αλεξ/πολης και Γαία Δράμας, υπάρχει περίπτωση να έχουν στον Βόρειο όμιλο και μία ομάδα από τον Βόλο και συγκεκριμένα την Αργώ, όπου θα αγωνίζεται η πρώην της Νίκης Ιωάννα Παρισάκη. Έτσι προστίθεται ακόμη ένα μακρινό ταξίδι, με της ομάδες από τον Έβρο να πρέπει να διανύσουν 505 χλμ. και να κάνουν 4,5 ώρες ταξίδι με το λεωφορείο (και άλλες τόσες για πίσω) για να φτάσουν στον προορισμό τους.

    Όπως αναφέρει η ΕΟΠΕ, οι ομάδες μπορεί να χωριστούν εκ νέου σε ομίλους και ειδικά στον Βορρά είναι πολύ πιθανό να έχουμε 2 υπό ομίλους.

     

    Οι πληροφορίες για την Α2 της νέας χρονιάς:

    Χρόνος διεξαγωγής από 3 Οκτωβρίου2020 μέχρι 16 Μάϊου 2021
    Δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα έχουν τριάντα δύο (32) ομάδες

    Α’ Ζώνη: ΑΕ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ, ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ, ΓΠΣ ΕΡΜΗΣ, ΑΘΛΕΣ  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΓΣΚ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ, ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ, ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΝΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

    Β’ Ζώνη: ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ, ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ, ΑΣ ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ, ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΑΣ ΕΛΠΙΣ, ΠΟΓ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ Έδεσσας, ΕΑ ΛΑΡΙΣΗΣ, ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ, ΜΕΝΤ, ΜΑΣ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, ΓΣΓ ΝΙΚΗ, ΦΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ ΣΥΛ., ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

    Σε κάθε Ζώνη, τυχόν χωρισμός των ομάδων σε ομίλους θα καθοριστεί με την Ειδική Προκήρυξη του πρωταθλήματος.

    Την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής έως τριάντα δύο (32) ομάδες, οι οποίες θα χωριστούν στις δύο ζώνες, ως εξής:

    Α’ Ζώνη: θα περιλαμβάνει τις ομάδες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και θα ανήκουν γεωγραφικά στην ΕΣΠΑΑΑ, στην ΕΣΠΕΔΑ, στην ΕΣΠΕ Πελοποννήσου, στην ΕΣΠΕ Κρήτης και στη Ζ’ Περιφέρεια (συνολικά έως 16 ομάδες).

    Β’ Ζώνη: θα περιλαμβάνει τις ομάδες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και θα ανήκουν γεωγραφικά στην ΕΠΕΣ Θεσσαλονίκης, στην ΕΣΠΕ Θράκης/Ανατ.Μακεδονίας, στην ΕΣΠΕ Μακεδονίας, στην ΕΣΠΕ Δυτ. Ελλάδας και στην ΕΣΠΕ Κεντρ. Ελλάδας (συνολικά έως 16 ομάδες).

     

    Comments are closed.