Bookmarks

    Ο Βύρωνας Καβάλας συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει προχωρήσει μέχρι τώρα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας.

     

    Και αυτό γιατί μετά τον επιθετικό Φώτη Δουμάνη από τον Αετό Οφρυνίου και τον Νίκο Μουσά από την Δόξα Θεολόγου, η ομάδα του Βύρωνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαββατιανού Φραγκούλη από τον Αετό Οφρυνίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Άλλη μια μεταγραφή́ Γ’ Εθνικής για την ομάδα μας.  Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Σαββατιανό Φραγκούλη! Ο νεαρός σε ηλικία, αλλά́ με πολλές παραστάσεις ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται κυρίως στη μεσαία γραμμή́ και τα τελευταία χρόνια είναι στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής με την ομάδα του Αετού́ Ορφανού́ αλλά́ και του Ορφέα Ελευθερούπολης παλαιοτέρα. Μία προσθήκη εξίσου σημαντική́ με τις προηγούμενες που μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους».

     

    Ο Κώστας Μωραϊτης

    είναι ο νέος προπονητής

    στον Θεαγένη Θάσου

    Με νέο «αφεντικό» στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο Θεαγένης Θάσου. Η ομάδα του Λιμένα, μετά τις αρχαιρεσίες της περασμένης εβδομάδας, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Κώστα Μωραϊτη ο οποίος θα οδηγήσει τον Θεαγένη στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Στον αντίποδα η διοίκηση ευχαρίστησε τον Τέλμαν Παπαδόπουλο για την συνεργασία τους την περσινή σεζόν. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

    -«Η οικογένεια του Θεαγένη ευχαριστεί τον Τελμαν Παπαδόπουλο για την όμορφη χρονιά και για την βοήθεια του στο να μπούνε σωστές βάσεις για την συνέχεια, και του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον. Καλωσορίζουμε τον Κώστα Μωραΐτη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και μια εποικοδομητική χρονιά!!!»

     

    Το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

    ανακοίνωσε την απόκτηση

    του Ανέστη Προβατίδη

    Το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος ανακοίνωσε την τρίτη μεταγραφή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Κοκκινοχώματος απέκτησε τον 19χρονο μέσο, Ανέστη Προβατίδη, από τον Αετό Οφρυνίου. Ο Ανέστης Προβατίδης να θυμίσουμε ότι ξεκίνησε από την Κ17 του ΠΑΟΚ και στην συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Α.Ο Καβάλα. Το 2018 μετακινήθηκε στον Αετό Οφρυνίου όπου και παρέμεινε για δύο περιόδους ενώ το Βυζάντιο έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του επιθετικού Αλέξη Βλάχου από τον Βύρωνα Καβάλας και του Νίκου Λάσκαρη από τον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης

    Comments are closed.