Bookmarks

    Σπουδαία παρουσία είχε ο ΟΚΑ Καβάλας  στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ-18 που πραγματοποιήθηκε στο «Ανθή Καραγιάννη» την προηγούμενη Κυριακή και εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι η συγκομιδή των μεταλλίων ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική.

     

    Πιο συγκεκριμένα κατέκτησε έξι (6) χρυσά μετάλλια από τα οποία 2 κατέκτησε η Ιωσηφίδου, 4 αργυρά και 2 χάλκινα ήταν ο απολογισμός.

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΚΑ Καβάλας αναφέρει τα εξής:

    -«Εξαιρετική κι ελπιδοφόρα εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές του ΟΚΑΚ στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ18.

    Χρύσα μετάλλια κατέκτησαν ο Γιώργος Ελευθεριάδης 400μ εμπόδια, Παναγιώτης Ελευθεριάδης 100μ, Γιώργος Βουλγάρογλου 400μ, Αναστασία Ιωσηφίδου 100μ εμπόδια και άλμα σε μήκος, Ναταλία Χουβαρδά 200μ.

    Αργυρά μετάλλια κατέκτησαν Στέφανος Γκίτσης άλμα σε ύψος, Ναταλία Χουβαρδά 100μ, Κώστας Μαυρόπουλος 3000μ , η ομάδα 4Χ100μ με τους Φίλιππο Τσικνάκη, Παναγιώτη Ελευθεριάδη, Γιώργο Βουλγάρογλου, Γιώργο Ελευθεριάδη.

    Χάλκινα  μετάλλια κατέκτησαν Φίλιππος Τσικνάκης 100μ, Αναστασία Λάππα 400μ εμπόδια.

    Αγωνίστηκαν ακόμη και πέτυχαν ατομικά ρεκόρ η Ζωή Γογοπούλου, η Σοφία Βαλτάλη, η Μαρκέλα Γρηγοριάδου στα 100μ, ο Γιώργος Παπαδόγιαννης  κι ο Σταύρος Μαυρόπουλος στα 200μ, η Ζωή Εμμανουηλίδου και η Φιλιώ Χαραλαμπίδου στα 200μ, Νίκος Κάλφας.

    Μπράβο στα παιδιά μας!!!  Ραντεβού στη Λάρισα».

     

    ΟΚΑΦ: 3 χρυσά στο διασυλλογικό πρωτάθλημα,

    πρωταγωνίστησε ο Τσαλμάς

    Ο αθλητής Βασίλης Τσαλμάς στην κυριολεξία «έκλεψε την παράσταση» στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Καβάλας αφού κατέκτησε δύο  (2) χρυσά μετάλλια από τα 3 του ΟΚΑΦ. Το άλλο χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Λαφαζανίδης στο τριπλούν.

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΟΚΑΦ αναφέρει τα εξής:

    -«ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΌ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ

    Κ18 ΚΑΒΑΛΑ-ΔΡΑΜΑ-ΣΈΡΡΕΣ

    Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές και αθλήτριες του Ο.Κ.Α.Φ στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ18 που διεξήχθη την Κυριακή 5/7 στην Καβάλα.

    Συγκεκριμένα: Τσαλμάς Βασίλης 1ος στα 1500 Μ. και στα 800 Μ.

    Λαφαζανίδης Απόστολος 1ος στο Τριπλούν και 4ος στο Μήκος.

    Μακέδος Ιωάννης 2ος στα 400 Μ και 2ος στα 800 Μ.

    Παρασκευόπουλος Δημήτρης 4ος στα 200 Μ

    Λεβεντοπούλου Πηνελόπη 4η στο Μήκος.

    Ασλανίδου Μάλαμα 4η στον ακοντισμό.

    Κυριακίδου Φανή 12η στα 200 Μ.

    Χατζηραφαηλίδου  Στέλλα 10η (είναι το 2006)

    Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!! Συγχαρητήρια και στους προπονητές μας κ. Μαυρομάτη  Ρούλα, κ Παπουτσή Εύη και Σάββα Ιωαννίδη. Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα και από τους άλλους ομίλους για να δούμε ποιοι θα προκριθούν για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα».

     

    Comments are closed.