Bookmarks

    Ένα Σαββατοκύριακο με ιδιαίτερα μεγάλη κινητικότητα ήταν αυτό που προηγήθηκε στο «στρατόπεδο» του Μ.Α Ορφανίου, καθώς εκτός από τις μεταγραφικές κινήσεις που είχαμε, πραγματοποιήθηκαν και οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του σωματείου.

     

    Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, ο ΜΑ Ορφανίου απέκτησε τους Γιώργο Σιάκκα και Φώτη Ζάντσιο από την Δόξα Κάτω Καμήλας. O 32χρονος αμυντικός μέσος Γιώργος Σιάκκας έχει πολλά χρόνια παρουσίας σε Football League-Β’ Εθνική ενώ έχει κάνει το πέρασμα του και από την Superleague. Συγκεκριμένα ξεκίνησε από τον Πανθρακικό και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε, Πανσερραϊκό, Εργοτέλη, Δόξα Δράμας, Φωκικό, ΑΕ Λάρισα ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την Δόξα Κάτω Καμήλας στην Γ’ Εθνική.

    Ο Φώτης Ζάντσιος από την άλλη πλευρά, είναι 26 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με την Δόξα Κάτω Καμήλας, κατακτώντας την σεζόν 2018-2019 το πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας Σερρών ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική.

    Θυμίζουμε πως ο Μ.Α Ορφανίου έχει ανακοινώση την απόκτηση των, Φίλιππου Κυριαζούδη από Μακεδονικό Αμισιανών, Χρήστου Σάσσου από Βρασίδα Νέας Περάμου,  Στέλιου Λάσπατζη από Κεραυνό Πέρνης, Κυριάκου Βουζουλίδη από Αετό Οφρυνίου, Νίκου Πολυχρονίδη από Δόξα Κάτω Καμήλας και Φώτη Κωνσταντίνου από Δόξα Κάτω Καμήλας.

    Σε ότι έχει να κάνει με τις εκλογές του ΜΑ Ορφανίου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τους:

    Λαζαρίδη Κυριάκο του Ιωάννη

    Μυλωνόπουλο Γιώργο τοου Χαράλαμπου

    Κανταζίδη Πολυχρόνη του Εφραίμ

    Τοπαλίδη Γιάννη του Ελευθερίου

    Ορφανίδη Ηλία του Ιωάννη

     

    Αναπληρωματικά μέλη:

    Παρίδης Ηλίας του Παναγιώτη

    Παπαδόπουλος Κώστας του Χρήστου

     

    Η Εξελεγκτική Επιτροπή:

    Μηλιάδης Κώστας του Θωμά

    Κανταζίδης Χαράλαμπος του Εφραίμ

    Γούλας Αθανάσιος του Γεωργίου

     

    Αναπληρωματικά μέλη:

    Μηλιάδης Νίκος του Ιωάννη

    Ρογκόκος Γιάννης του Δημήτριου

     

    Comments are closed.