Bookmarks

    Ο Άρης Πηγών με δελτίο τύπου που εξέδωσε ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού, Άγγελου Παυλακάκη, ο οποίος αποτελεί την 11η προσθήκη της ομάδας στα πλαίσια του σχεδιασμού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

     

    Να σημειώσουμε ότι ο αμυντικός Άγγελος Παυλακάκης τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Π.Ο Κεραμωτής ενώ έχει πολυετή προϋπηρεσία στην Γ’ Εθνική με την φανέλα του Νέστου Χρυσούπολης, στον οποίο διετέλεσε και αρχηγός. Θυμίζουμε επίσης ότι Άρης Πηγών έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση των, Κώστα Σάμαρα από τον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, Γιώργου Αϊβαζόγλου από τον Π.Ο Κεραμωτής,  Νίκου Μπίλια από τον Π.Ο Κεραμωτής, Ανέστη Μαβινόπουλου από τον Π.Ο Κεραμωτής, Κωνσταντίνου Ψυχουδάκη από τον Κεραυνό Πέρνης, Κώστα Χαλπέτη από τον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, Αρμάντο Ράμο από τον Π.Ο Κεραμωτής, Αργύρη Μπόσκο από τον Αίαντα Παναγίας, Κώστα Μπανασά από τον Μακεδονικό Αγιάσματος και Γιάννη Μάλλιο από τον Απόλλων Χρυσοχωρίου.

     

    Επιστρέφει στην Πέρνη  ο Δημήτρης Γεωργούσης

    Μετά από σχεδόν μια διετία στον Κεραυνό Πέρνης θα επιστρέψει ο τερματοφύλακας, Δημήτρης Γεωργούσης. Ο 33χρονος πορτιέρο που με την Πέρνη κατέκτησε το κύπελλο αλλά και το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καβάλας αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου και θέλει να βοηθήσει τον αγαπημένο του Κεραυνό να επιστρέψει στις επιτυχίες. Στο παρελθόν ο γιος του παλαίμαχου Καβάλας, Ξάνθης και Ιωνικού Γιώργου Γεωργούση έχει αγωνιστεί σε ακαδημίες Ξάνθης, ΠΑΟΚ, Νέστο Χρυσούπολης, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΟ Πόρων, Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου, Πανναξιακό, Ορφέα Ελευθερούπολης, Άγιο Ιερόθεο, Οπούντιο Μαρτίνου, Εθνικό Ν. Καρυάς, Αστερα Φωλιάς, Απόλλων Χρυσοχωρίου και Κεραυνό Πέρνης.

     

    Ανανέωσε ο Σ. Ράσιτς με τον Άρη Πρίνου

    Στον πάγκο του Άρη Πρίνου θα παραμείνει και την νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο Σάσα Ράσιτς. Ο έμπειρος τεχνικός οδήγησε την περσινή σεζόν την ομάδα της Θάσου στην άνοδο με την κατάκτηση του τίτλου της Β1’ κατηγορίας και στην μεγάλη κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας, κάτι που οδήγησε την διοίκηση στην άμεση ανανέωση συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές. Να θυμίσουμε ότι ο Σάσα Ράσιτς τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως προπονητής υποδομών στο νησί της Θάσου έχοντας προϋπηρεσία και στην ομάδα του Άρη Πρίνου από αυτό το πόστο.

     

    Την απόκτηση του Παύλου Κουτσογιαννάκη

    ανακοίνωσε το Βυζάντιο

    Την τέταρτη μεταγραφή του, ανακοίνωσε το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος αφού στο ρόστερ των περσινών πρωταθλητών της Β2’ κατηγορίας ανήκει πλέον ο Παύλος Κουτσογιαννάκης. Ο 17χρονος σέντερ φορ, αποκτήθηκε από την Καβάλα 2004 με την οποία πραγματοποίησε μια καλή σεζόν στην Β1’ κατηγορία σημειώνοντας 12 τέρματα και μοίρασε 7 ασίστ σε 21 συμμετοχές. Τέλος να τονίσουμε ότι ο Παύλος Κουτσογιαννάκης αποτελεί την  4η προσθήκη των «κιτρινόμαυρων» μετά τους, Ανέστη Προβατίδη από τον Αετό Οφρυνίου, Αλέξη Βλάχο από τον Βύρωνα Καβάλας και Νίκο Λάσκαρη από τον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης. Στον αντίποδα, από το ρόστερ της ομάδας του Κοκκινοχώματος έχουν αποχωρήσει ο Διαμαντής Αδαμαντίου και ο Ιωάννης Μπουνταγκίδης.

     

    Συνέχεια ενίσχυσης για τον Ορφέα Ελ.

    Δυο ακόμη μεταγραφές ανακοίνωσε ο Ορφέας Ελευθερούπολης στα πλαίσια του σχεδιασμού της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας αφού ενέταξε στο δυναμικό του, τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Νάκου και Αλέξη Μίχου, οι οποίοι αποκτήθηκαν αμφότεροι από τον Άρη Πηγών. Θυμίζουμε πως η ομάδα του Ορφέα έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση των, Βασίλη Αθανασάκη από τον Άρη Πηγών, Έτις Ντέντε από την Άρη Πηγών, Αντώνη Χατζηνικολή από τον Αετό Οφρυνίου, Γιώργο Βερβερίδη από τον Φρίξο Πλατανοτόπου, Κώστα Ράνου από τον Φρίξο Πλατανοτόπου και Σάκη Γοργία από την Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδας.

     

     

     

    Comments are closed.