Bookmarks

    Μεγάλη κινητικότητα επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στις ομάδες του νομού Καβάλας για τα πρωταθλήματα που θα αγωνίζονται τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο και όσο κυλάει ο χρόνος οι προσπάθειες τους όλο και περισσότερο θα εντείννται.

     

    Δυο νέες μεταγραφές

    ανακοίνωσε ο Ορφέας Ελ.

    Δυο νέες μεταγραφές ανακοίνωσε ο Ορφέας Ελευθερούπολης στα πλαίσια του σχεδιασμού της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας. Ειδικότερα να τονίσουμε ότι ποδοσφαιριστές του Ορφέα είναι τόσο ο αμυντικός Γιάννη Νάκου όσο και ο μέσος Αλέξης Μίχου, οι οποίοι αποκτήθηκαν αμφότεροι από τον Άρη Πηγών. Να θυμίσουμε ότι η ομάδα του Ορφέα έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση των, Βασίλη Αθανασάκη από τον Άρη Πηγών, Έτις Ντέντε από την Άρη Πηγών, Αντώνη Χατζηνικολή από τον Αετό Οφρυνίου, Γιώργο Βερβερίδη από τον Φρίξο Πλατανοτόπου, Κώστα Ράνου από τον Φρίξο Πλατανοτόπου και Σάκη Γοργία από την Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδας.

     

    Παίκτης του Βύρωνα Καβάλας

    είναι ο Γιώργος Ζούλης

    Την φανέλα του Βύρωνα Καβάλας θα φοράει τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας, ο 27χρονος αμυντικός μέσος, Γιώργος Ζούλης. Να θυμίσομε ‘ότι ο ποδοσφαιριστή Γιώργος Ζούλης την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με την φανέλα της Δόξας Θεολόγου ενώ στο παρελθόν είχε και άλλες παρουσίες σε Εθνικές κατηγορίες. Συγκεκριμένα στον Έβρο Σουφλίου, στον Ολυμπιακό Λιοσίων, στον ΠΑΟ Κοσμίου και τον Πανθρακικό. Αυτή είναι η 5η για την ομλάδα του Βύρωνα Καβάλας, μετά τους, Φώτη Δουμάνη από τον Αετό Οφρυνίου, Σαββατιανό Φραγκούλη από τον Αετό Οφρυνίου, Νίκο Μουσά από την Δόξα Θεολόγου και τον Χρήστο Ντουρτμέ από τον Α.Ο.Κ..

     

    O Αρμάντο Λάμτσια συνεχίζει στον

    Βρασίδα Νέας Περάμου

    Ποδοσφαιριστής του Βρασίδα Νέας Περάμου θεωρείται για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγοράς, ο μεσοεπιθετικός Αρμάντο Λάμτσια. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν πέρσι στον Φρίξο Πλατανοτόπου και αποτελεί την 4η προσθήκη της ομάδας του Βρασίδα. Θυμίζουμε πως η ομάδα της Περάμου έχει ανακοινώσει ήδη την απόκτηση των, Πάρη Σεμερτζίδη από τον Βύρωνα Καβάλας, Άγγελου Κυγάη από τον Βύρωνα Καβάλας και Γαβριήλ Αποστολίδη από τον Αετό Οφρυνίου. Στον αντίποδα παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του Βρασίδα αποτελούν οι Άκης Ιωαννίδης, Κώστας Τραγατζόπουλος και Μάριος Τσέχου.

     

    Η Αναγέννηση Λιμεναρίων

    ανακοίνωσε τον Π. Κυφωνίδη

    Στην Αναγέννηση Λιμεναρίων θα αγωνίζεται την νέα ποδοσφαιρική περίοδο την καριέρα του, ο νεαρός τερματοφύλακας, Παναγιώτης Κυφωνίδης. Ο Παναγιώτης  Κυφωνίδης να τονίσουμε ότι έχει αρκετή εμπειρία από Εθνικές κατηγορίες καθώς έχει αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική με την φανέλα του Α.Ο.Κ., του Νέστου Χρυσούπολης, της ΑΕ Ερμιονίδας και μέχρι πέρσι του Αετού Οφρυνίου ενώ στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Μ.Α Αντιφιλίππων. Θυμίζουμε πως ήδη έχουν ανανεώσει με τον Θασιακό σύλλογο, ο Γιώργος Γερογιάννης, ο Δημήτρης Νούσιος, ο Χαράλαμπος Κουκουτάρας, ο Γιάννης Μαμουλάρι, ο Γιώργος Κοντογεωργίου, ο Γιάννης Αγγελίδης, ο Μιχάλης Δούμπλατζης και ο Κώστας Μπατάκογλου.

     

    Επιστροφή Ευφροσυνίδη στον Κεραυνό Πέρνης

    Ο σχεδιασμός στο στρατόπεδο του Κεραυνού Πέρνης βρίσκεται σε εξέλιξη, υπό την τεχνική ηγεσία του Φόρη Καλτσίδη και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην μεταγραφική ενίσχυση. Στα πλαίσια του σχεδιασμού ανακοινώθηκε η επιστροφή του μέσου, Χρήστου Ευφροσυνίδη ενώ ανανέωσαν με τον Κεραυνό ο Κώστας Ιβανίδης και ο Δημήτρης Μαρκάκης.

    Τέλος να θυμίσουμε πως ο Κεραυνός έχει ήδη ανακοινώσει την προσθήκη του Δημήτρη Γιουργούση ενώ έχει ανανεώσει και ο Φάνης Τζιβανόπουλος.

     

    Comments are closed.