Bookmarks

    Σημαντικό βήμα στην καριέρα είχαμε για την 22χρονή Άννα Τσουκαλά που αφήνει την Καβάλα και τον Α.Ο.Κ. για να παίξει τη νέα περίοδο στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ με την ομάδα του ΑΟ Θήρας.

     

    Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι η αθλήτρια Άννα Τσουκαλά μετακομίζει στη Σαντορίνη και αλλάζει επίπεδο και τα αγωνιστικά δεδομένα πλέον αλλάζουν γι’ αυτήν. Εκτός από τον Α.Ο.Κ. η Άννα Τουκαλά είχε αγωνιστεί  ακόμη στο Ναύαρχο Βότση και στην Ελπίδα Αμπελοκήπων. Την προηγούμενη περίοδο η Άννα Τσουκαλά ήταν  βασική με τον Α.Ο.Κ. στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου της Σαντορίνης αναφέρει:

    -«Με την Άννα Τσουκαλά στη θέση της πασαδόρου συνεχίζει τη νέα σεζόν ο ΑΟ Θήρας. Η 22χρονη αθλήτρια έχει ύψος 1,75 , παίζει στη θέση της πασαδόρου και προέρχεται από μεταγραφή από την ομάδα του Α.Ο. Καβάλα από την οποία ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το βόλεϊ.

    Αργότερα, αγωνίστηκε για μια χρονιά στην Α1 στους “Μακεδόνες Αξιού” (2016-2017) και τρεις στην Α2, στον Α.Ο. “Ναύαρχος Βότσης” (2017-2018), στην “Ελπίδα Αμπελοκήπων” (2018-2019) και πέρυσι (2019-2020) στον “Α.Ο. Καβάλας”. Ο Α.Ο. Θήρας ευχαριστεί την Διοίκηση του Α.Ο. Καβάλας για την ευγενική παραχώρηση της αθλήτριας ώστε να παίξει στην ομάδα μας.

    Η οικογένεια του Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει τη νεαρή αθλήτρια και της εύχεται καλή επιτυχία στους στόχους της, έχοντας ένα λόγο παραπάνω, με τη βοήθεια της, να κοιτά ψηλά!».

     

    Comments are closed.