Bookmarks

    Μία μεγάλη μεταγραφή επιστροφή πραγματοποίησε ο Άρης Αβάτου αποκτώντας από την Καβάλα τον Βασίλη Κουτσούμπα.

     

    Ο φοιτητής Γεωπονίας στο Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης που έγινε 26 (γεννημένος στις 23/7/1994) την Τετάρτη έχοντας γενέθλια, δεν συμφώνησε με την ομάδα της Καβάλας όπως φημολογούνταν και μετά από ένα χρόνο επιστρέφει στον Άρη Αβάτου μία ομάδα με την οποία είχε μία όμορφη τετραετία που κατέκτησε εκεί τα πάντα.

    Φέτος να τονίσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Κουτσούμπας αγωνίστηκε 12 αγώνες πρωταθλήματος (συνολικά 903′) τα 10 ως βασικός, ενώ αγωνίστηκε και 2 αγώνες ως βασικός στο κύπελλο με τον ΟΦΗ πετυχαίνοντας και ένα τέρμα.

    Ξεκίνησε στα 10 το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Κεσσάνης Ερασμίου, και ακολούθησε η μεταγραφή στα τμήματα υποδομής του ΑΟΞ, και κατόπιν επέστρεψε στην Κεσσανη. Ακολούθησε το 2015 η μεταγραφή στον Νέστο Χρυσούπολης και κατόπιν ο Άρης Αβάτου με τον οποίο κατέκτησε τα πάντα, πρωτάθλημα, κύπελλο, ενώ ήταν και MVP στην ΕΠΣ Ξάνθης.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη Αβάτου, αναφέρει τα εξής:

    -«Επιστροφή στην ομάδα μας για ένα δικό μας παιδί το οποίο την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Α.Ο.Καβάλας στην FOOTBALL LEAGUE.
    Την ημέρα των γενεθλίων του επέλεξε να προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας μας ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός.
    Βασίλη Κουτσούμπα καλώς ήρθες και πολύχρονος».

    Ενδιαφέρον από τον Α.Ο.Κ. για τον Κολλαρά

    Την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αριστοτέλη Κολλαρά εξετάζει ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δρμιτζαάκης στο πλαίσιο του σχεδιασμού του ρόστερ για το νέο πρωτάθλημα της Football League. Να τονίσουμε ότι ο Αριστοτέλης  Κολλαράς είναι 25 ετών, αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός και έχει καταγωγή από την Καβάλα. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις υποδομές του Α.Ο Ξάνθη ενώ στην συνέχει αγωνίστηκε σε Παναργειακό, Α.Ο Ξάνθη και αήττητο Σπάτων. Την περσινή σεζόν συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Football League με τον δευτεραθλητή της Κατηγορίας, Ιωνικό από τον οποίο έχει μείνει ελεύθερος εδώ και έναν μήνα. Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, Σωτήρης Δεληκάρης, σε συνέντευξη του, ανέφερε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Καβάλας η ομάδα περιμένει άμεσα την αναδιάρθρωση των κατηγοριών για να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της για την νέα αγωνιστική περίοδο.

     

    Επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες σε SL2 και FL

    Έκλεισε τυπικά η περσινή σεζόν με την επικύρωση των βαθμολογιών σε SuperLeague 2, Football League, καθώς και στα αντίστοιχα πρωταθλήματα νέων. 

    Με μια τηλεδιάσκεψη – εξπρές στην οποία συμμετείχε και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα Αντώνης Αντωνίου, το διοικητικό συμβούλιο επικύρωσε τις βαθμολογίες και άνοιξε τον δρόμο για τις εκλογές του νέου προεδρείου της Ένωσης

    Comments are closed.