Bookmarks

    Η Δόξα Αμυγδαλεώνα εξέδωσε δελτίο τύπου μέσα από το οποίο ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της στα τμήματα υποδομής του συλλόγου με τον προπονητή, Παύλο Προβατίδη.

     

    Ο 47χρονος προπονητής Παύλος Προβατίδης να σημειώσουμε ότι θα έχει την ευθύνη για τη λειτουργία της Ακαδημίας του Συλλόγου, εργάστηκε στο παρελθόν στον Μακεδονικό Αμισιανών, στο Βυζάντιο Κοκκινιχώματος, στην Α.Ε. Πιερέων, στην ΑΕΚ Καβάλας, στον Αετό Οφρυνίου και στον Ορφέα Ελευθερούπολης, ενώ πριν από λίγες μέρες ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση του Βρασίδα Νέας Περάμου.

    Ο Παύλος Προβατίδης, πατέρας τριών παιδιών, ασχολείται με τις αναπτυξιακές ηλικίες από τα 29 του χρόνια.

    Τα τελευταία οκτώ χρόνια δούλεψε στην Ακαδημία ΠΑΟΚ moundialito και στο προπονητικό κέντρο επιλογών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

    Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η συνεχής βελτίωση του κάθε παιδιού χωριστά, με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πρόοδο του στον αγωνιστικό χώρο.

     

    Οι δηλώσεις του Παύλου Προβατίδη

    Θέλω να ευχαριστήσω τη Δόξα Αμυγδαλεώνα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, τον ιδιαίτερο σεβασμό από την πρώτη στιγμή και για τη μεγάλη τιμή να αναλάβω το πιο ευαίσθητο κομμάτι του Συλλόγου. Υπόσχομαι ότι θα δώσω το καλύτερο εαυτό μου, μαζί με τους συνεργάτες μου, για την ανάπτυξη όλων των τμημάτων της ιστορικής αυτής ομάδας».

     

    Comments are closed.