Bookmarks

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ μετά από τηλεφωνική συνδιάσκεψη, αποφάσισε να γίνει δεκτή ομόφωνα ,η εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων για την τυπική περαίωση των πρωταθλημάτων της περιόδου 2019-2020 και την επικύρωση της  βαθμολογίας που  είχε  διαμορφωθεί ως  τελική, σε κάθε ένα από τα πρωταθλήματα τη στιγμή της διακοπής τους στις 10/03/2020 ,της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 .

    Αναλυτικά:

    Στην κατηγορία  ΑΝΔΡΩΝ ,  ανέρχονται   στη  Γ’ Εθνική  κατηγορία Ανδρών ΕΟΚ της περιόδου 2020–2021,οι πρώτοι των δύο ομίλων της Α φάσης τη στιγμή της διακοπής.

    Αυτές είναι από τον A όμιλο ο ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ και από τον  B  όμιλο ο ΑΡΙΩΝ ΓΑΣ ΞΑΝΘΗΣ.

    Στην κατηγορία ΕΦΗΒΩΝ πρωταθλητής ανακηρύσσεται  ο ΑΡΙΩΝ ΓΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, ως πρώτος στη βαθμολογία της  ΤΕΛΙΚΗΣ φάσης του πρωταθλήματος  Εφήβων τη στιγμή της διακοπής.

    Στην κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΩΝ πρωταθλήτρια ομάδα ανακηρύσσεται η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΘ. ΚΑΒΑΛΑΣ ΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ,  ως  πρώτη στην ΤΕΛΙΚΗ  φάση της βαθμολογίας του  πρωταθλήματος  Γυναικών  τη  στιγμή  της  διακοπής.

    Στην κατηγορία ΝΕΑΝΙΔΩΝ πρωταθλήτρια ομάδα ανακηρύσσεται ο ΣΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ,ως πρώτη στη βαθμολογία ΤΕΛΙΚΗΣ φάσης του πρωταθλήματος Νεανίδων τη στιγμή της διακοπής.

    Στην κατηγορία  ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  πρωταθλήτρια ομάδα ανακηρύσσεται  η  ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ,ως πρώτη στη βαθμολογία της ΤΕΛΙΚΗΣ  φάσης του πρωταθλήματος ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ τη στιγμή  της  διακοπής.

    Τέλος, ειδικά στην κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ λόγω της ισοβαθμίας των δύο ομάδων ΙΚΑΡΟΙ ΑΟΚ  ΣΕΡΡΩΝ και ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ  ΜΓΣ  στην  ΤΕΛΙΚΗ φάση του πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί αγώνας (ΜΠΑΡΑΖ) την ΤΕΤΑΡΤΗ 01/07/2020 και ώρα 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ ΣΕΡΡΩΝ μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ  ΜΓΣ  και ΙΚΑΡΟΙ  ΑΟΚ  ΣΕΡΡΩΝ (ο γηπεδούχος προέκυψε  με κλήρωση), με βάση τα σχετικά υγειονομικά  πρωτόκολλα  της  ΕΟΚ  και  της ΓΓΑ για τις αγωνιστικές εκδηλώσεις  και χωρίς την παρουσία θεατών, για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

    Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης που δεν καταστεί εφικτή η διεξαγωγή του αγώνα ,για λόγους ανωτέρας βίας, για την ανάδειξη του πρωταθλητή κατηγορίας ΠΑΙΔΩΝ θα πραγματοποιηθεί κλήρωση την ίδια ημερομηνία 01/07/2020, στα γραφεία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

     


    Comments are closed.