Bookmarks

    Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον γυμναστή, Νίκο Μαντζουράνη. Με καταγωγή από τη Μυτιλήνη, ο νέος προπονητής φυσικής κατάστασης της ομάδας μας, έχει να επιδείξει ένα πολύ σημαντικό βιογραφικό από την παρουσία του, στο πρωτάθλημα της Super Leagoue με τον Πανθρακικό το 2013 αλλά και από την παρουσία στην ΑΕΚ, την Καλλονή, τον Αιολικό καθώς και σε ομάδες μπάσκετ.

     

    Ο Νίκος Μαντζουράνης που γεννήθηκε στις 5 Απριλίου 1966, θεωρείται από τους κορυφαίους εργοφυσιολόγους στην Ελλάδα, ενώ είναι καθηγητής στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής από το 2010, στον τομέα προπονητικής και αθλητικής φυσιολογίας, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

    Ο νέος γυμναστής της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 να θυμίσουμε ότι αποφοίτησε το 1988 από το ΤΕΦΑΑ Αθηνών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, με 25ετή και ιδιαίτερα σημαντική εμπειρία σε προπονητικά επιτελεία, ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης.

    Το 1994 απέκτησε Μεταπτυχιακό (MSc) στην Εφαρμοσμένη Προπονητική από το Leeds Metropolitan University της Μεγάλης Βρετανίας και το 2007 απέκτησε Διδακτορικό (PhD).

    Τέλος να τονίσουμε ότι στο πλούσιο βιογραφικό του, ο Νίκος Μαντζουράνης του έχει να επιδείξει πολλές και ιδιαίτερα σημαντικές ερευνητικές δημοσιεύσεις στα αγγλικά επιστημονικά περιοδικά και πολλές εισηγήσεις σε Διεθνή Συνέδρια Αθλητιατρικής και Προπονητικής, ενώ κατά την παραμονή του στην Αγγλία τη δεκαετία του ’90, εργάστηκε στα τεχνικά επιτελεία ομάδων όπως οι Χάντερσφιλντ, Μπράντφορντ και Γιορκ (1994-1996).

    18 Responses to “Νέος γυμναστής στην ΠΑΕ Καβάλα αναλαμβάνει ο Νίκος Μαντζουράνης”