Bookmarks

    Στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα προχωρήσει η ΠΑΕ Καβάλα 1965 το προσεχές διάστημα. Αυτό έχει αποφασίσει η διοίκηση της ΠΑΕ και μάλιστα να τονίσουμε ότι απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο για να στηρίξει την όλη προσπάθεια που θα καταβληθεί το επόμενο διάστημα.

     

    Παράλληλα στο αποχαιρετιστήριο τραπέζι που παρέθεσε το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας στους παίκτες και στο προπονητικό team ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σωτήρης Δεληκάρης με δήλωση του, αφού ευχαρίστησε άπαντες που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα, έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας:

    -«Ο στόχος μας είναι η Super League 1. Θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις να τα καταφέρουμε. Τους θέλουμε όλους κοντά μας. Αν περάσει η αναδιάρθρωση ο Α.Ο.Κ. θα έχει στόχο τη νέα περίοδο να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι κάτι που το πιστεύουμε και μπορούμε να το καταφέρουμε».

     

    Η έκθεση του Παύλου Δερμιτζάκη

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να τονίσουμε ότι από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης αναμένεται άμεσα και ειδικότερα την ερχόμενη εβδομάδα να καταθέσει στη διοίκηση την έκθεση του, σχετικά με το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, για τους παίκτες δηλαδή που θα προτείνει να μείνουν στον Α.Ο.Κ. ή θα αναζητήσουν την τύχη τους σε άλλο σύλλογο. Πάντως εκείνο το οποίο θα πρέπει να θεωρηθεί κάτι περισσότερο από βέβαιο είναι το ότι από την πλευρά της η διοίκηση της ΠΑΕ Καβάλα σε συνεργασία με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη είναι αποφασισμένοι να καλύψουν όσα κενά προκύψουν από τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από το ρόστερ της ομάδας μέσα  στο καλοκαίρι. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι οι «Αργοναύτες» κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που θα έρθει αναμένεται να προχωρήσει σε τουλάχιστον 6 με 7 σημαντικές μεταγραφές.

    Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μαϊδανό να τονίσουμε ότι αποτελεί το «μήλο της Έριδος» για μεγάλες ΠΑΕ του κέντρου που θέλουν να τον εντάξουν στο εμψυχο δυναμικό τους. Την ίδια ώρα ενδιαφέρον υπάρχει και για τον ποδοσφαιριστή των «Αργοναυτών»  Απόστολο Στίκα ενώ ο δεξιός πλάγιος μπακ Γιάννης Καζαντζίδης υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία εδώ και μία εβδομάδα σε μονάδα της Ξάνθης.

     

    Οριστικά παρελθόν ο Κώστας Μαρκόπουλος

    Σε όλα τα παραπάνω σημειώνουμε ότι οριστικά παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας της Καβάλας αποτελεί πλέον ο επιθετικός ποδοσφαιριστής Κώστας Μαρκόπουλος. Ο πρώτος σκόρερ των «Αργοναυτών» στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής την περίοδο 2018-2019 με 17 τέρματα,  που απουσίαζε και από το αποχαιρετιστήριο τραπέζι προ ημερών που έγινε στα Αμισιανά, αναχωρεί εντός των ημερών για τη Γερμανία αφού με την οικογένεια του, θα συνδυάσει την επαγγελματική του δραστηριότητα με το ποδόσφαιρο. Τέλος να σημειώσουμε ότι μετά την έκθεση που θα παραδώσει ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης η διοίκηση της ΠΑΕ Καβάλα θα συζητήσει με τους παίκτες από το περυσινό ρόστερ για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

    Comments are closed.