Bookmarks

    Σε παράταση της αναστολής λειτουργίας των υπηρεσιών της έως και 31/5/2020 προβαίνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, μετά από απόφαση των αρμόδιων υπουργείων (ΦΕΚ, απόφαση ΔΙα/ΓΠ.οικ. 32008/23.5.2020), προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19. 

     

    Σύμφωνα με την συγκεκριμένη απόφαση που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ, τόσο οι αθλητικές Ενώσεις όσο και τα αθλητικά σωματεία θα παραμείνουν μέχρι το τέλος του μήνα σε αναστολή λειτουργίας.

    Η ΕΠΣ Καβάλας παραμένει στο πλευρό των ανθρώπων του ποδοσφαίρου και μέσα από τα τηλέφωνα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και του υπεύθυνου επικοινωνίας και διοικητικών υπηρεσιών (τηλ.: 6989852744) βρίσκεται στη διάθεση όλων για οποιαδήποτε πληροφορία ή εξυπηρέτηση. Διαθέσιμα είναι και τα email της Ένωσης epskav@otenet.gr και epskavalas19@gmail.com.

     

    ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ

    ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

    Η Ε.Π.Σ. Καβάλας ενημερώνει τα σωματεία της δύναμής της ότι, για την έκδοση της Βεβαίωσης της Περιφέρειας και του αρμόδιου τμήματος αυτής, δηλαδή της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, απαιτούνται τα προβλεπόμενα από το Ν. 2725/99 βιβλία θεωρημένα.

    Η βεβαίωση αυτή είναι απαραίτητη για τη χορήγηση ειδικής αθλητικής αναγνώρισης στο κάθε σωματείο.

    Υπενθυμίζεται πως τα βιβλία που πρέπει να τηρεί υποχρεωτικά κάθε σωματείο και πρέπει να προσκομίζονται στη Διεύθυνση  Δημόσιας Υγείας είναι:

    • Βιβλίο Μητρώου Μελών
    • Βιβλίο Μητρώου Αθλουμένων Μελών
    • Βιβλίο Πρακτικών Συνεδριάσεων Διοικητικού Συμβουλίου
    • Βιβλίο Πρακτικών Συνεδριάσεων Γενικών Συνελεύσεων
    • Βιβλίο Εσόδων – Εξόδων
    • Βιβλίο Περιουσιακών Στοιχείων
    • Βιβλίο Πρωτοκόλλου εισερχομένων και εξερχομένων εγγράφων

     

     

    Comments are closed.