Bookmarks

    Καλεσμένος στο 3ο ημίχρονο στο Lobby fm 101,8 με τον Αποστόλη Μπαμπατζίκο ήταν ο ποδοσφαιριστής και αρχηγός του ΑΟΚ Βασίλης Γαβριηλίδης.

     

    Ο αρχηγός των “Αργοναυτών” τόνισε πως “η περίοδος της καραντίνας ήταν δύσκολη για όλους τους ανθρώπους, αλλά ότι έγινε ήταν για το καλό όλων μας”. Πιο ειδικά στο αθλητικό κομμάτι σημείωσε ότι “για έναν ποδοσφαιριστή ήταν δύσκολο να κρατήσει την φυσική του κατάσταση, και παρότι έγιναν διαδικτυακές προπονήσεις απ’την ομάδα του ΑΟΚ οι δυνατότητες άθλησης που είχαμε στο σπίτι ήταν περιορισμένες. Σιγά σιγά με την καθοδήγηση των προπονητών ο καθένας μας ατομικά έκανε προπονήσεις και εκτός σπιτιού”.

    Για το μέλλον του ΑΟΚ και του πρωταθλήματος της Football League ο αρχηγός τόνισε πως “είναι παρά πολύ δύσκολο να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα, υπάρχουν πολλές δυσκολίες στην διαδικασία επιστροφής στις προπονήσεις και ειδικά με τους παίκτες που μένουν μακριά απ’την πόλη που εδρεύει η ομάδα τους, ενώ τα οικονομικά θέματα επίσης είναι σημαντικά.”

    Η καλύτερη λύση σύμφωνα με τον Βασίλη Γαβριηλίδη είναι να διακοπεί το πρωτάθλημα, να γίνει η συγχώνευση κατηγοριών και του χρόνου να έχουμε μια μεγάλη Β’ Εθνική με δύο ομίλους. Ο παίκτης της Καβάλας υπογράμμισε πως “κάποιοι θεωρούν οτι αυτή η συγχώνευση θα ρίξει το επίπεδο της δεύτερης κατηγορίας, όμως αν δούμε τις ομάδες που θα παίζουν σε κάθε όμιλο βλέπουμε οτι θα υπάρχουν πολλές μεγάλες ομάδες σε κάθε πιθανό όμιλο, και σίγουρα στο οικονομικό κομμάτι θα βοηθήσει πολύ κάθε ΠΑΕ η ύπαρξη ομίλων με γεωγραφικά κριτήρια καθώς τα ταξίδια θα είναι μικρότερα”.

    Ο μέσος του ΑΟΚ δείχνει όπως και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές κατανόηση προς τις ΠΑΕ που φυσικά λογικά θα δώσουν μικρότερα συμβόλαια του χρόνου ενω τόνισε “πως αυτή η κατάσταση ίσως δώσει μια μεγάλη ευκαιρία σε νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές να αναδειχθούν τα επόμενα χρόνια”.

    Στο τελευταίο μέρος της συνέντευξης ο παίκτης της Καβάλα μίλησε για την επανέναρξη της Bundesliga η οποία ήταν πολύ θετική και θεωρεί οτι “εφόσον στα μεγάλα πρωταθλήματα υπάρχει ασφάλεια και προστασία όλων των παικτών τότε είναι πολύ καλό για όλους που θα ξεκινήσουν να γίνονται αγώνες σε ολη την Ευρώπη και πάλι.”

    Comments are closed.