Bookmarks

    Παρουσία του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Καβάλα Αντώνη Αντωνίου την Πέμπτη (23/4) πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ των 12 ομάδων της Super League 2 και των τριών εκπροσώπων της Football League, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν πολλά θέματα της επικαιρότητας.

     

    Σύμφωνα με πληροφορίες του liganews.gr, οι περισσότερες ομάδες είναι υπέρ στο να σταματήσουν τα Πρωταθλήματα της Super League 2 και της Football League καθώς θεωρούν ότι δεν γίνεται να συνεχιστεί λόγω τους κόστους ενώ υποστηρίζουν ότι θα είναι δύσκολο και για τους παίκτες, εκ των οποίων οι ξένοι βρίσκονται στις πατρίδες τους. Ακόμη, σημαντικό θέμα είναι η υγεία των εμπλεκομένων στο ποδόσφαιρο.

    Παράλληλα, ορίστηκε μια επιτροπή όπου θα συζητήσει με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, τον ΠΣΑΠ αλλά και την ΕΠΟ. Αυτή την επιτροπή θα εκπροσωπούν άνθρωποι των έξι ΠΑΕ και ο πρόεδρος της Ένωσης SL2/FL, Λεωνίδας Λεουτσάκος. Τέσσερις εκπρόσωποι ομάδων της Super League 2 που θα είναι οι ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακός και Χανιά. Δύο εκπρόσωποι ομάδων της Football League του ΑΟ Τρίκαλα και του Ιάλυσου.

    Το θέμα της αναδιάρθρωσης είναι υπό συζήτηση, με την προϋποθέσει να μπορούν να στηρίξουν οικονομικά τις ομάδες που θα ανέβουν από την Football League.

    Comments are closed.