Bookmarks

    Μία νίκη και μία ήττα έφεραν από την Αλεξανδρούπολη οι μικτές ομάδες της Ένωσής μας, καθώς βρέθηκαν στην ακριτική πόλη αντιμέτωπες με τις ομάδες της ΕΠΣ Έβρου, στο πλαίσιο της 6ης και προτελευταίας αγωνιστικής της πρώτης φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μικτών Ομάδων Ενώσεων. 


    Στο γήπεδο της Καππαδοκίας, η ομάδα Κ-12 της ΕΠΣ Καβάλας γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Κιουτσούκωστα στο πρώτο ημίχρονο. Ανδριτσούδης και Δελημπέης είχαν τις απαντήσεις στην επανάληψη για την ομάδα της ΕΠΣ Έβρου, η οποία επικράτησε με το τελικό 2-1. Μετά και την 6η αγωνιστική η ομάδα του Χάρη Παππά παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης και θα διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ξάνθη απέναντι στην ομάδα της τοπικής ΕΠΣ, ώστε να βρεθεί στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

    Από την πλευρά της, η ομάδα Κ-14 έφυγε με ανάμεικτα συναισθήματα από την Αλεξανδρούπολη, καθώς πέτυχε σπουδαία νίκη απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Έβρου, αλλά οι συνδυασμοί των αποτελεσμάτων των υπόλοιπων ομάδων δείχνουν να την αφήνουν εκτός συνέχειας της διοργάνωσης. Τη μεγάλη νίκη της ΕΠΣ Καβάλας με 0-1 χάρισε ο Οτάντζης. Η ομάδα του Γιώργου Τίτη ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και με ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ξάνθη την επόμενη εβδομάδα θα αποχαιρετίσει με ψηλά το κεφάλι το πρωτάθλημα.

    Τέλος να αναφέρουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας στο δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα, συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές των δύο ομάδων της για την αξιόλογη προσπάθεια τους και  τους εύχεται καλή επιτυχία στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος.

    14 Responses to “Πρώτη ήττα της μικτής Κ-12 με (2-1) της Ε.Π.Σ. Καβάλας από την Ε.Π..Σ. Έβρου ενώ νίκησε η μικτή Κ-14 με (0-1)”