Bookmarks

    Στην κορύφωση τους βρίσκονται όλα τα πρωταθλήματα της Α’ και Β’ κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας αφού έχει ξεκινήσει  η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση τους. Έτσι η 20η αγωνιστική που έρχεται αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αφού όλα είναι ρευστά.

     

    Πρόκειται πάντως για μία πολύ κομβική και ταυτόχρονα καθοριστική αγωνιστική η οποία δεν αποκλείεται με την ολοκλήρωση της να φέρει κάποιες τροποποιήσεις στους βαθμολογικούς πίνακες. Σε ότι έχει να κάνει με την 20η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας, το ενδιαφέρον είναι στραμμένο τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά της βαθμολογίας αφού το τοπίο εξακολουθεί να είναι θολό και όλα να είναι ρευστά. Ειδικότερα να σημειώνουμε ότι ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Βύρωνας Καβάλας έχει δύσκολη έξοδο αφού εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει τον δυνατό Αστέρα Φωλιάς με τους φιλοξενουμένους να στοχεύουν μόνο στη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Βέβαια να τονίσουμε ότι εδώ  και μερικές ημέρες ο Βύρωνας Καβάλας αισθάνεται την έντονη ανάσα του ΜΑ Ορφανίου που μείωσε στον έναν βαθμό μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ  Καβάλας  με (2-3).  Για την 20η αγωνιστική ο ΜΑ Ορφανίου θα υποδεχθεί τον Απόλλων Χρυσοχωρίου ενώ ο τρίτος της βαθμολογίας Ορφέας Ελευθερούπολης εντός έδρας θα υποδεχθεί τον Φρίξο Πλατανοτόπου με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης, περιμένοντας κάποιο «στραβοπάτημα» των άλλων δύο διεκδικητών. Στις υπόλοιπες πολύ σημαντικές αναμετρήσεις που η κάθε μία έχει το δικό της βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Αναγέννηση Λιμεναρίων θα φιλοξενήσει τον Βρασίδα Ν. Περάμου που βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού ενώ η ΑΕΚ Καβάλας που πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό θα υποδεχθεί την ΑΕΚ Καβάλας. Στην Κεραμωτή έχουμε το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Άρη Πηγών και τέλος ο Ατρόμητος Χαλκερού που είναι ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα θα φιλοξενήσει τον Ναζιανζό Ν. Καρβάλης.

    Σε ότι έχει να κάνει με την 20η αγωνιστική της Β1’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας, το ενδιαφέρον είναι στραμμένο σε κορυφή και ο πρωτοπόρος Άρης Πρίνου εντός έδρας θα αντιμετωπίσει τον αδύναμο Άγιο Λουκά ενώ ο δεύτερος της βαθμολογίας Άρη Ζυγού, σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον θα υποδεχθεί  τον Μακεδονικό Αγιάσματος.

    Για την 20η αγωνιστική της Β2’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας, το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει στο Μελισσοκομείο την ΑΕ Πιερέων 2004 την ώρα που ο Κεραυνός Ελευθερών που βρίσκεται στην δεύτερη θέση έχει ρεπό.

     

    Συνοπτικά τρίγραμμα των αναμετρήσεων που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο (22-23/2), στα πρωταθλήματα της Α’ και Β’  κατηγορίας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, έχει ως εξής:

     

    Σάββατο (22/2) 15.00

    Ορφάνι: ΜΑ Ορφανίου-Απόλλων Χρυσοχωρίου

    Λιμενάρια (13.30): Αναγέννηση Λιμεναρίων-Βρασίδας

    Βερούλειο: ΑΕΚ Καβάλας-Δόξα Αμυγδαλεώνα

    Κεραμωτή: ΠΟ Κεραμωτής-Άρης Πηγών

    Χαλκερό: Ποσειδώνας-Θράκη Γραβούνας

    Ζυγός: Αρης Ζυγού-Μακεδονικός Αγιάσματος

    Νικήσιανη: Παγγαίο- ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα

     

    Κυριακή (23/2) 15.00

    Φωλιά: Αστέρας Φωλιάς- Βύρωνας Καβάλας

    Ελευθερούπολη: Ορφέας Ελευθερούπολης-Φρίξος Πλατανοτόπου

    Χαλκερό: Ατρόμητος Χαλκερού-Ναζιανζός Ν. Καρβάλης

    Θεαγένης- Ατρόμητος Λεκάνης 3-0 α.α.

    Βερούλειο: Ηρακλής Καβάλας-Ποντιακός Ποντολιβάδου

    Πρίνος(11.00): Αρης Πρίνου-Άγιος Λουκάς

    Κωτσάλου: Καβάλα 2004-Κεραυνός Καλλιράχης

    Ενωσιακό(11.00) : Ελπίδες-Μακεδονικός Αμισιανών

    Ακροβούνι: Ατρόμητος Ακροβουνίου-Αίας Παναγίας

    Πολύστυλο: Ασπίδα Πολυστύλου-Παγγαιϊκός

    Μελισσοκομείο: Βυζάντιο-ΑΕ Πιερέων

    Comments are closed.